Τρόμος στην Αγγλία. Από το πρωί καταγράφονται αρκετά δυνατοί άνεμοι με αποτέλεσμα να υπάρχουν συγκεκριμένες οδηγίες από τις Αρχές και αρκετές συστάσεις σε πολίτες να μην κυκλοφορούν.

Μάλιστα όπως μεταφέρουν τα βρετανικά ΜΜΕ οι μετρήσεις των ανέμων έδειξαν 122 μίλια ανά ώρα, τιμή που αποτελεί ρεκόρ, την μεγαλύτερη καταγραφή που έχει γίνει ποτέ στην ιστορία της χώρας.



Τα 122 μίλια ανά ώρα, δηλαδή 196 χιλιόμετρα ανά ώρα, ενώ θα πρέπει να υπογραμμίσουμε ότι στην κλίμακα μποφόρ, ισούνται με 12, με μια σημαντική όμως σημείωση. Αυτή είναι η μεγαλύτερη τιμή στην κλίμακα μποφόρ στην οποία συμπεριλαμβάνονται τιμές ανέμων μεγαλύτερες από 117 χιλιόμετρα ανά ώρα.



Οι εικόνες που φτάνουν από τη χώρα και την κακοκαιρία “Eunice” είναι πραγματικά τρομακτικές. Μέρος της οροφής της O2 Arena καταστράφηκε, φορτηγά έχουν γυρίσει και έχουν καταγραφεί πολλές ζημιές.















ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Πύρινη κόλαση στο Πόρτο Γερμενό: Προς Βενίζα, Ψάθα και Αλεποχώρι η φωτιά - 112 για εκκένωση πέντε περιοχών προς Μέγαρα

Γυναίκα παρασύρθηκε από συρμό του Προαστιακού στα Μέγαρα - H ανακοίνωση της Hellenic Train

Φωτιά στη Φωκίδα: Σε Πηγή, Κλήμα και Μαγούλα οι φλόγες - Ενισχύθηκαν οι δυνάμεις

Τουρνάς: «Ο μηχανισμός βρίσκεται στα όριά του – Οι θυελλώδεις άνεμοι δυσχεραίνουν το έργο της κατάσβεσης»

Live - Πύρινη κόλαση: Σε Αγ. Νεκτάριο και Λιβαδόστρα τα μεγαλύτερα μέτωπα - Μπαράζ 112 σε Βοιωτία και Αιγιαλεία

«Δεν ήξερα αν είμαι ζωντανή ή πεθαμένη»: Δικαίωση για τη φύλακα της Ακρόπολης που χτυπήθηκε από κεραυνό

Ουγγαρία: Ο πυρηνικός σταθμός του Πακς ενδέχεται να διακόψει τη λειτουργία του μέσα στο Σαββατοκύριακο

Θύμα τηλεφωνικής απάτης 81χρονη στο Μεσολόγγι – Έχασε κοσμήματα αξίας 100.000 ευρώ

Καρέ-καρέ η στιγμή που ο εμπρηστής με τα μαύρα βάζει φωτιά και καίει το Ρέθυμνο

Στο Συντονιστικό της Πολιτικής Προστασίας ο Μητσοτάκης – Ενημερώθηκε για τα πύρινα μέτωπα στη χώρα