Ο Κάιλ Γουόκερ αποχώρησε την περασμένη Κυριακή (2/10) τραυματίας από το ντέρμπι της Μάντσεστερ Σίτι με την Γιουνάιτεντ.

Μάλιστα, το πρόβλημα στη βουβωνική χώρα του αριστερού του ποδιού, ανάγκασε τον Άγγλο αμυντικό να περάσει την πόρτα του χειρουργείου, σήμερα (4/10).

Η εγχείρηση του στέφθηκε με επιτυχία, ωστόσο το χρονικό διάστημα που θα απουσιάσει ο Γουόκερ δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό.

Σύμφωνα πάντως με ρεπορτάζ της εφημερίδας «Telegraph», η συμμετοχή του 32χρονου άσου στο Μουντιάλ 2022 με την εθνική ομάδα της χώρας του, που αρχίζει στις 18 Νοεμβρίου, είναι τουλάχιστον αμφίβολη!

«Ως παίκτες πρέπει να αποδεχτούμε ότι οι τραυματισμοί είναι αναπόσπαστο κομμάτι του παιχνιδιού που αγαπάμε. Η εγχείρησή μου την Τρίτη στέφθηκε με επιτυχία και τώρα μπορώ να επικεντρωθώ στην αποκατάστασή μου και να επιστρέψω σε πλήρη φυσική κατάσταση. Θα υποστηρίζω τους συμπαίκτες μου κάθε μέρα με όποιον τρόπο μπορώ», ανέφερε από την πλευρά του ο ίδιος ο Γουόκερ σε ανάρτησή του στο Twitter.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ενισχυμένη με… ρομπότ σκύλους η Αστυνομία της Γουαδελούπε στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2026!

«Τρελά» πριμ σε Τούχελ και παίκτες της Αγγλίας για την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου!

Μουντιάλ 2030: Η Ισπανία θα φιλοξενήσει τον τελικό

Σφαγεία, δηλητηριάσεις και πυροβολισμοί: Σοκαριστικές καταγγελίες για τα αδέσποτα στο Μαρόκο ενόψει Μουντιάλ 2030!

Απίστευτοι οι Σκωτσέζοι: Σχεδόν χίλιοι έχουν αγοράσει ήδη εισιτήρια για τον τελικό του Μουντιάλ

Νέα εποχή στο οφσάιντ: Η FIFA φέρνει 3D avatars όλων των παικτών στο Μουντιάλ με τεχνητή νοημοσύνη!

Στους υποψήφιους διαιτητές για το Μουντιάλ ο Ευαγγέλου

Οργή κατά FIFA: Απαγορευτικές τιμές στα εισιτήρια για άτομα με αναπηρία στο Μουντιάλ!

Στην Ισπανία και στην έδρα της Λεβάντε οι κρίσιμες αναμετρήσεις της Ουκρανίας για τα playoffs του Μουντιάλ

Μουντιάλ: Διαμαρτυρία από Αίγυπτο και Ιράν στη FIFA για την κήρυξη “Pride Match” του αγώνα τους