Στην αναζήτηση της ταυτότητας του άνδρα που έπεσε νεκρός το απόγευμα της Παρασκευής σε δρόμο της Αγίας Παρασκευής και συγκεκριμένα στην οδό Ειρήνης αναζητούν οι Αρχές.

Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ, Θεοδόσης Πάνου στην εκπομπή «Οι Δεκατιανοί» το πρωί του Σαββάτου το θύμα υπολογίζεται περίπου 40 ετών και έπεσε νεκρό έχοντας 3 δεχτεί θανάσιμα τραύματα, δύο στο λαιμό και ένα στη θωρακική χώρα. Συνολικά η αστυνομία εντόπισε 5 κάλυκες στο σημείο. Το γεγονός ότι οι κάλυκες ήταν τόσο λίγοι σε συνδυασμό με την ακρίβεια των τραυμάτων κάνουν τις αρχές να πιστεύουν πως ο δράστης ήταν επαγγελματίας.

Το θύμα ωστόσο, δεν είχε κανένα χαρτί επάνω του, ταυτότητα, διαβατήριο που να μαρτυρά την ταυτότητά του ενώ το κινητό του που εντοπίστηκε δίπλα του ήταν γυρισμένο σε εργοστασιακές ρυθμίσεις με το μενού στα αγγλικά. Το μόνο που είχε πάνω του το θύμα ήταν 4-5 κλειδιά που ανήκαν σε σπίτια. Δεν υπήρχαν ούτε κλειδιά αυτοκινήτου.

Επιπλέον, μετά από αναζήτηση που έγινε από τις αρχές στις βάσεις δεδομένων της ελληνικής αστυνομίας, το θύμα δεν υπήρχε πουθενά καταχωρημένο.

Πηγή: skai.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Video από το ατύχημα με το αγωνιστικό αυτοκίνητο στο Αγρίνιo - Στη ΜΕΘ ο 31χρονος οδηγός

Video από το ατύχημα με το αγωνιστικό αυτοκίνητο στο Αγρίνιo - Στη ΜΕΘ ο 31χρονος οδηγός

Θάνατος Μαζωνάκη: Ο ΙΣΑ ζητά συμπληρωματική ποινική δίωξη κατά των δύο γιατρών

Θάνατος Μαζωνάκη: «Μίλησε» το κινητό της γιατρού - Έσβησε συνομιλίες, αναζητούσε στην AI τρόπους επαναφοράς από μέθη

«Το μέλλον στα χέρια σας»: Πρόωρες εκλογές για τις 29 Νοεμβρίου ανακοίνωσε ο Σάντσεθ - Αιχμές για Νετανιάχου

12χρονη σκοτώθηκε από πυροβολισμούς μετά από καβγά για θέση στάθμευσης στις ΗΠΑ

Άγριος διαπληκτισμός στη Λάρισα: 21χρονος μαχαίρωσε υπεύθυνο καταστήματος

Τούρκος μαφιόζος μεταφέρθηκε ασυνόδευτος από τις αγροτικές φυλακές Τίρυνθας στο νοσοκομείο

48χρονη κατηγορείται ότι μαχαίρωσε μέχρι θανάτου 7χρονο κορίτσι στο Σικάγο - Την ακινητοποίησαν περαστικοί

Κυνική ομολογία Άλτμαν: Ο κόσμος να αποδεχθεί και «δυσάρεστα» λόγω των «οφελών» της AI