Το μήνυμά του μπροστά από το γήπεδο, έστειλε ο Γκάμπορ Στζόκε, δημιουργός του δικέφαλου αετού που θα τοποθετηθεί στην «Αγια-Σοφιά OPAP Arena».

«Το όνομά μου είναι Γκάμπορ. Χαίρομαι πολύ που είμαι εδώ. Χαιρετίσματα σε όλους τους φίλους της ΑΕΚ. Είμαστε μπροστά στο γήπεδο. Εδώ είναι το πρώτο μέρος του γλυπτού. Περιμένουμε το πρώτο φορτηγό με τον αετό. Θα έρθουν μερικά σήμερα και αύριο θα έρθουν και άλλα. Έβαλα όλη μου την ενέργεια στο γλυπτό. Χαίρομαι που είμαι εδώ για εσάς», ήταν το μήνυμα που ανέβασε ο Στζόκε στα social media.

Το πρώτο από τα φορτηγά με τα κομμάτια αναμένεται σύντομα, ενώ από το πρωί της Παρασκευής θα ξεκινήσει η συναρμολόγησή του και μένει να φανεί πόσες μέρες θα διαρκέσει.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ολυμπιακός-Καλαμάτα: Για να διερύνουν το νικηφόρο σερί τους κόντρα στην ανεβασμένη Καλαμάτα οι «ερυθρόλευκοι»

ΟΦΗ-ΠΑΟΚ: Κρητικοί για αντίδραση, Θεσσαλονικείς για σταθερότητα

Άρης-Aτρόμητος: Για την τρίτη σερί νίκη οι «κίτρινοι» - Ψάχνουν το πρώτο τρίποντο οι Περιστεριώτες

Λέτο: «Κυριόπουλος και Πολυκράτης άρπαξαν την ευκαιρία τους κι έδειξαν τι μπορούν να κάνουν»

Δεσύλλας: «Η επιστροφή του Κάνγκουα στην 11άδα και η θέση που διεκδικεί ο Λιβάι»

O Mατσάρι δεν πήγε στη συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα από την Kifisia Tutu Deals, γιατί του... έκλεισε η φωνή!

Νίκολιτς: «Μας γεμίζει περηφάνια το ρεκόρ, είμαστε σε υψηλότερο επίπεδο φέτος - Ασύγκρτικα καλύτερος στα δεξιά ο Κοϊτά»

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM για την πεντάρα της ΑΕΚ στον Παναιτωλικό

Τσανάκας: «Τι θέλει να δει κόντρα στην Καλαμάτα ο Ιμανόλ»

Χωρίς Μήτογλου και Ούρονεν η αποστολή του Ατρομήτου για Άρη

TAGS: A.E.K.