Αυτή τη φορά τα νέα που προκύπτουν για τον Μοχάμεντ Ιχατάρεν δεν είναι θετικά, καθώς μετά τις πρώτες του εμφανίσεις σε φιλικά προετοιμασίας που είχε εξαιρετική εικόνα, ο νεαρός έμεινε εκτός αποστολής του Άγιαξ για το ταξίδι στην Αυστρία στο πλαίσιο της προετοιμασίας των πρωταθλητών Ολλανδίας.

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση του «Αίαντα», ο παίκτης αντιμετωπίζει πρόβλημα στο αριστερό του πόδι, αλλά σύμφωνα με τα ολλανδικά ΜΜΕ και συγκεκριμένα τον «Telegraaf», η ομάδα του έχει δώσει άδεια να ηρεμήσει και να τακτοποιήσει την προσωπική του ζωή.

Όπως μεταδίδει ο έγκυρος ρεπόρτερ, Μάικ Φέρβεϊ, ο Ιχατάρεν έχασε προπονήσεις την τελευταία εβδομάδα λόγω προσωπικών προβλημάτων και μάλιστα επικαλούμενος πηγές εντός Άγιαξ, γίνεται λόγος για απειλές που όμως δεν προέρχονται από οπαδούς.

Τονίζεται, μάλιστα, ότι η απουσία του νεαρού δεν έχει να κάνει σε καμία περίπτωση με έλλειψη αποφασιστικότητας ή κινήτρου, αλλά υπάρχει ανάγκη να αντιμετωπίσει τα προσωπικά του ζητήματα.

Υπενθυμίζεται ότι παρά το νεαρό της ηλικίας του, o 20χρονος υπέφερε από κατάθλιψη και είχε σκεφτεί πολύ σοβαρά να σταματήσει το ποδόσφαιρο.


ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube