Μετά από επτά χρόνια, η ΑΕΚ ξαναμπήκε στο ΟΑΚΑ σαν γηπεδούχος το Σάββατο (εν όψει του αγώνα με τον Πανιώνιο την Κυριακή στις 15:00) και έκανε αγιασμό παρουσία του προέδρου της ΚΑΕ, Αλέξη Αλεξίου.

Τον αγιασμό έκανε ο Αρχιμανδρίτης Νικόλαος Φαρμάκης, Διευθυντής του Ιδρύματος «Μαρία Κόκκορη» Περιθάλψεως Ατόμων με Νοητική Στέρηση και Σύνδρομο DOWN, ενώ αποκάλυψε πως ο κ. Αλεξίου προ ημερών είχε επισκεφτεί το Ίδρυμα και απηύθυνε χαιρετισμό του νέου Μητροπολίτη Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας Γαβριήλ.

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ μιλώντας στους παίκτες είπε μεταξύ άλλων: «Για μας η χρονιά ξεκινάει ουσιαστικά από αύριο. Στόχος μας είναι όσο το δυνατόν ψηλότερα. Όλοι σας, και κυρίως οι Έλληνες παίκτες, ξέρετε τη βαρύτητα της φανέλας της ΑΕΚ. Εκπροσωπώντας και τους μετόχους της ΚΑΕ ΑΕΚ αυτό που θέλω να σας αναγγείλω είναι ότι εμείς θα φροντίσουμε να είμαστε σε όλα συνεπείς. Από σας θέλω να ματώνετε τη φανέλα».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ: Ελληνικός τελικός με άρωμα Super Cup στο 8ο «Παύλος Γιαννακόπουλος»

Ευχαρίστησε τον Γιαννακόπουλο ο Ερασιτέχνης: «Μεγάλη ενέργεια Παναθηναϊκής αλληλεγγύης - Ο σύλλογος είναι οικογένεια»

Ομπράντοβιτς: «Σήμαινε πολλά για εμένα ο Παύλος, ήταν δεύτερος πατέρας μου - Με τον Δημήτρη είμαστε στην ίδια γραμμή»

«Η άμυνα του Παναθηναϊκού, ο Φρανσίσκο, αλλά και ο ΠΑΟΚ που δείχνει ότι… έρχεται»: Το σχόλιο των Ρομπόλη και Πετρίδη

Φρανσίσκο: «Νιώθω 1000% έτοιμος, πολύ καλή η συνεργασία με Ομπράντοβιτς - Ανυπομονώ να φωνάξω μαζί με τον κόσμο»

Μαντζούκας: «Βγάλαμε ενέργεια από την άμυνα, πήραμε αυτά που έπρεπε από το ματς»

Η βραδιά «πράσινης» ενότητας και οι... πύραυλοι του Ζοτς: Τα highlights από τη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Μπουργκ

Άλλο επίπεδο ο Παναθηναϊκός, έκανε πλάκα στην Μπουργκ στη μεγάλη επιστροφή του Ομπράντοβιτς!

Το τρίποντο του 16χρονου Βαρβαρίτη και η καθολική αποθέωση από το κοινό του Παναθηναϊκού!

Το κοινό ποστάρισμα ΠΑΕ και ΚΑΕ με Αλαφούζο και Γιαννακόπουλο: «United we stand»!

TAGS: A.E.K.