Ελεύθερος αφέθηκε ο 35χρονος Ρουμάνος μοναχός που συνελήφθη στο 'Αγιον Όρος με την κατηγορία ότι ξυλοκόπησε 53χρονο Λευκορώσο μοναχό, ύστερα από μεταξύ τους λεκτική προστριβή, κι ενώ είχαν καταναλώσει αλκοόλ. Το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης ανέβαλε την εκδίκαση της υπόθεσης για το τέλος του μήνα, διότι απουσίαζε ο παθών, ενώ παράλληλα ήρε την κράτησή του.

Σύμφωνα με τη δικηγόρο του θύματος, ο 53χρονος νοσηλεύεται στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης και - όπως είπε - «τρόμαξα να τον αναγνωρίσω». «Είναι δεμένο το κεφάλι του και φοράει μάσκα οξυγόνου» ανέφερε χαρακτηριστικά στο δικαστήριο.

Ο 35χρονος που βρέθηκε προσωρινά στο 'Αγιον Όρος και εγκαταβιεί σε μονή της Καρδίτσας, διώκεται για πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης.

Το περιστατικό συνέβη το απόγευμα της περασμένης Κυριακής στον αρσανά της Ιεράς Μονής Χιλανδαρίου. Σύμφωνα με τη δικογραφία, οι δύο μοναχοί είχαν πιει κρασί και τα αίματα άναψαν ότι διαφώνησαν για θέματα θρησκευτικού περιεχομένου.

Πηγή: skai.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Εθνική Τράπεζα-Allianz: Έπεσαν οι υπογραφές για το 30% της Allianz Ελλάδος - Από το 2027 η συνεργασία στο bancassurance

Κωνσταντινούπολη: 14χρονος νεκρός από ηλεκτροπληξία όταν πάτησε σε λακκούβα με νερό

Τραγωδία στην Πάτρα: Φοιτητής έπεσε από τον 2ο όροφο πολυκατοικίας και έχασε τη ζωή του

Δούκας: Στην Αθήνα απαντάμε με συγκεκριμένα μέτρα στήριξης

Μητσοτάκης: Δίκαιες και κοστολογημένες παρεμβάσεις για την ενέργεια

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης η Ρόδος - «Η κατάσταση είναι ιδιαίτερα σοβαρή» λέει ο δήμαρχος του νησιού

Επίθεση σε δύο μαθητές έξω από εσπερινό λύκειο στην Αθήνα - Στο νοσοκομείο ένας 18χρονος

Κακοκαιρία: Ένας νεκρός από τις πλημμύρες στη Ρόδο - Εικόνες καταστροφής σε Σκιάθο και Εύβοια

Στην αγχόνη 23χρονη στο Ιράν για ανάρτηση στα social media - «Γίνετε η φωνή μου»

141 παραβάσεις για παράνομη στάθμευση μόνο τις τελευταίες 40 ημέρες στη Θεσσαλονίκη