Στην τελική ευθεία φαίνεται πως βρίσκεται το θέμα της απόκτησης του Μίκαελ Εσιέν για τον Παναθηναϊκό. Σύμφωνα με χθεσινοβραδινές πληροφορίες, οι «πράσινοι» τα βρήκαν στο οικονομικό με την πλευρά του Γκανέζου μέσου, με τις ετήσιες απολαβές του να αγγίζουν το 1,5 εκατ. ευρώ για διετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Πλέον εκείνο που απομένει είναι η άφιξη του μάνατζερ του 32χρονου χαφ στην Ελλάδα για να συζητήσει με τη διοίκηση του συλλόγου, ώστε να υπάρξει οριστική συμφωνία και στη συνέχεια ο διεθνής άσος θα έρθει στην Αθήνα για να υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις.

Εφόσον δεν προκύψει κάποιο πρόβλημα, τότε ο Εσιέν θα υπογράψει το διετές συμβόλαιό του και ο Παναθηναϊκός θα έχει κάνει μία από τις μεγαλύτερες μεταγραφές στην ιστορία του. Πάντως, στο «τριφύλλι» κρατούν ακόμα χαμηλούς τόνους, αφού περιμένουν πρώτα να δουν τα αποτελέσματα των εξετάσεων που θα υποβληθεί ο παίκτης και στη συνέχεια να προβούν σε ανακοινώσεις.

Ένας στους δύο… κερδίζει!

Ο Ρούμπεν Λιζόν και ο Γιανς Βέμερ φαίνεται πως βρίσκονται αυτή τη στιγμή στην κορυφή για την ενίσχυση του δεξιού άκρου της άμυνας του Παναθηναϊκού εν όψει της νέας σεζόν. Πρόκειται για δύο εξαιρετικές περιπτώσεις, αφού ο Ολλανδός είναι γρήγορος, φαντεζί ποδοσφαιριστής και μπορεί να βοηθήσει στο δημιουργικό κομμάτι, ενώ ο Γερμανός είναι πιο έμπειρος και πιο ισορροπημένος παίκτης από τον Λιζόν. Υπενθυμίζεται ότι ο τελευταίος δεσμεύεται με συμβόλαιο, ενώ ο πρώτος μένει ελεύθερος από την Πάντερμπορν.

Συγκέντρωση ζήτησε ο Αναστασίου

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, ο Παναθηναϊκός προετοιμάζεται για το αυριανό παιχνίδι με τον Ατρόμητο για τη δεύτερη αγωνιστική των πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας. Στη χθεσινή του ομιλία ο Γιάννης Αναστασίου εξήγηση τη σημασία που έχει για την ομάδα η νίκη κόντρα στους Περιστεριώτες, ενώ τους ζήτησε να παρουσιαστούν απόλυτα συγκεντρωμένοι για να πάρουν το δεύτερο «τρίποντο» στη διαδικασία των αγώνων κατάταξης.

«Ξεχάστε το ματς με τον Αστέρα και συγκεντρωθείτε σε αυτό με τον Ατρόμητο. Το μυαλό μας μόνο εκεί, προκειμένου να κερδίσουμε και να έχει αξία και η νίκη μας στην Τρίπολη», τόνισε μεταξύ άλλων ο Έλληνας τεχνικός.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τσακίρης: «Άλλο ένα… match ball για την ΑΕΚ, με νίκη τελειώνει την υπόθεση τίτλος»

Νικολακόπουλος: «Ίσως ευκαιρία σήμερα για τον Ολυμπιακό για πρώτη φορά να ανέβει στην τρίτη θέση»

Νικολογιάννης: «Ο Παναθηναϊκός πρέπει να κάνει τη δουλειά του, για να συνεχίσει τουλάχιστον να ελπίζει»

Τα συλλυπητήρια της ΑΕΚ για τον Στράτο Σεφτελή

Βρούτσης: «Οι κάμερες παρακολουθούν κάθε γωνιά του γηπέδου, ακόμα και τα αποδυτήρια»

Τσανάκας: «Το σώμα θα είναι στη Λαμία, αλλά η καρδιά είναι ήδη στο Μπέρμινχαμ για τους παίκτες του Ολυμπιακού»

Ζίβκοβιτς: «Έτοιμοι να δώσουμε απαντήσεις-Ο ΠΑΟΚ δεν τα παρατά ποτέ, μόνος δρόμος η νίκη»

Κωνσταντινίδης: «Να είμαστε πανέτοιμοι ψυχικά και σωματικά απέναντι στην ΑΕΚ»

Τσορμπατζόγλου: «Ο ΠΑΟΚ πρέπει να βγάλει αντίδραση εκεί που όλοι τον θεωρούν γονατισμένο»

Κουλιεράκης: «Δεν έχει τελειώσει ακόμα κάτι για τον τίτλο - Όποιος έχει τον περισσότερο τσαμπουκά με ΑΕΚ θα κερδίσει»