Άναψε… πράσινο για τον Βράνιες.

Μόνο τυχαία δεν έβγαινε… καπνός από τα ΜΜΕ στο Βέλγιο την Τρίτη για τον Βόσνιο αμυντικό, που φαίνεται ότι είναι κοντά στην επιστροφή του στην ΑΕΚ. Όπως αναφέρει ο Τάσος Τσατάλης στην «Ώρα», οι «κιτρινόμαυροι» είναι κοντά στην απόκτηση του 29χρονου αμυντικού, καθώς έδωσε το «ΟΚ» ο Μιγκέλ Καρντόσο.

Ο Πορτογάλος τεχνικός είχε εκφράσει τις ενστάσεις του για τον πρώην ποδοσφαιριστή της Ένωσης και είχε πει «όχι» αρχικά στο ενδεχόμενο απόκτησής του από την Άντερλεχτ. Ωστόσο, έπειτα από συζητήσεις που είχε με ανθρώπους του συλλόγου (που είχαν δείξει την προτίμησή τους στον παίκτη) και μεταξύ αυτών και με τον Δημήτρη Μελισσανίδη, πείστηκε να ανάψει το «πράσινο φως».

Αυτόματα ο Βράνιες έγινε ο πρώτος στόχος της ΑΕΚ για τα στόπερ, που ψάχνει τον τελευταίο καιρό το τέταρτο (υπάρχουν ήδη Τσιγκρίνσκι, Οικονόμου και Σβάρνα) και τελευταίο κομμάτι του παζλ με τους κεντρικούς αμυντικούς.

Οι εξελίξεις αναμένεται να σημειωθούν άμεσα και ίσως μέσα στην ημέρα να κλείσει η υπόθεση, ενώ δεν αποκλείεται να αποκτηθεί με κανονική μεταγραφή από την ομάδα του Βελγίου. Μάλιστα, ο όρος που έχει θέσει ο Πορτογάλος τεχνικός είναι να έχει τον παίκτη στο βασικό στάδιο προετοιμασίας στην Πολωνία, όπως αναφέρει η «Live Sport».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Φαβορί για υποβιβασμό η ΑΕΛ Novibet: Οι πιθανότητες σύμφωνα με το Football Meets Data

Ερασιτεχνική ΑΕΛ: «Ελπίζαμε ότι οι εποχές της Χούντας έχουν περάσει ανεπιστρεπτί»

Τσορμπατζόγλου: «Φαβορί το δίδυμο Μεϊτέ-Ζαφείρης για τη μεσαία γραμμή του ΠΑΟΚ»

Τσανάκας: «Αυτά πρέπει να κάνει ο Ολυμπιακός για να φύγει νικητής από την Τούμπα»

Δεσύλλας: «Προβάδισμα η τριάδα στην άμυνα - Η πιθανή 11άδα του Παναθηναϊκού με ΑΕΚ»

Σύνδεσμοι φίλων ΠΑΟΚ: «Τα χρήματα δόθηκαν στις οικογένειες των θυμάτων - Σκοπός τα αδέλφια μας να μην ξεχαστούν ποτέ»

Τσακίρης: «Ερωτηματικό ο ρυθμός, να δείξει η ΑΕΚ ότι πάει μόνο για τη νίκη - Οι σκέψεις Νίκολιτς για την 11άδα»

Πόμπο: «Κλειδί για τη νίκη ότι είχαμε @ρχιδι@»

Ματέους: «Αργήσαμε να αντιδράσουμε μετά το πρώτο γκολ που δεχτήκαμε»

Αντωνόπουλος: «Είχα πει ότι το κλάμα του Αλμύρα και άλλων παιδιών θα μας έδινε δύναμη»

TAGS: A.E.K.