Μια σειρά φωτογραφικών όπου η διάσημη σταρ του Χόλιγουντ και πρωταγωνίστρια του Γιώργου Λάνθιμου Νικόλ Κίντμαν φαίνεται αγνώριστη έως τρομακτική κυκλοφόρησαν πριν από λίγες ώρες και κάνουν τον γύρο του διαδικτύου.

Εκεί, η Κίντμαν εμφανίζεται με μαύρα κοντά μαλλιά και πολύ ταλαιπωρημένο πρόσωπο. Δείτε τις παρακάτω...



Σίγουρα η εμφάνιση αυτή δεν θυμίζει σε τίποτα τη λαμπερή σταρ που έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε. Πάντως, μην ανησυχείτε, δεν συνέβη κάτι στην αγαπημένη ηθοποιό... Η απίστευτη μεταμόρφωσή της οφείλεται στον ρόλο της στη νέα της ταινία με τίτλο Destroyer και βέβαια πρόκειται για θρίλερ.

Εκεί η Κίντμαν θα υποδυθεί μία ντετέκτιβ του αστυνομικού τμήματος του Λος Άντζελες, η οποία ως νεαρή αστυνομικός, είχε παρεισφρήσει μυστικά σε μια συμμορία-σέκτα στην έρημο της Καλιφόρνιας. Μετά από αρκετά χρόνια, όταν συναντά ξανά τον αρχηγό της συμμορίας, πρέπει να κοιτάξει πίσω στο περίπλοκο παρελθόν της και να αντιμετωπίσει τους δαίμονές της. Η επιλογή των ηθοποιών για τους βασικούς ρόλους της ταινίας είναι σε εξέλιξη. Η Καρίν Κουσάμα θα σκηνοθετήσει με βάση το πρωτότυπο σενάριο των Φιλ Χέι και Ματ Μανφρέντι, σύμφωνα με το Variety.



Η 30West θα χρηματοδοτήσει πλήρως την ταινία. Ο παραγωγός του «La La Land» Φρεντ Μπέργκερ από την Automatik θα αναλάβει την παραγωγή μαζί με τον Χέι και τον Μανφρέντι.

«Ο Φιλ και ο Ματ έχουν γράψει ένα από τα πιο συναρπαστικά σενάρια που έχω διαβάσει ποτέ, η Νικόλ είναι στα καλύτερά της - κάνει εξαιρετικά συναρπαστική δουλειά - και η Καρίν είναι μία από τις πιο εγγυημένες φωνές που εργάζονται σήμερα» είπε ο Μπέργκερ. «Είναι ένας ισχυρός συνδυασμός, σίγουρος για να δημιουργήσει ένα θρυλικό χαρακτήρα και αισθάνομαι τυχερός που είμαι στην ομάδα τους» τόνισε.







Πηγή: thetoc.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Χατζίδου- Παύλου: Η πτήση του τρόμου για Σαγκάη, τα χωριστά κρεβάτια και ένα ρομπότ

Κωνσταντίνος Αργυρός: Το Παρίσι φλέγεται κι εκείνος τραγουδά με φόντο τον Πύργο του Άιφελ

Δημήτρης Αλεξάνδρου: Έχει νέα αδυναμία και κάποια ζήλεψε και δεν ήταν η Ρία

Δανάη Μπάρκα: Το βίντεο που ανέβασε με τη μάνα της και το 'σκασε εκτός Αθηνών μη και τη βρει

Η «Αστερομάτα» της Klavdia αποθεώθηκε στο σερβικό Got Talent. Η 16χρονη που την τραγούδησε στα ελληνικά

The Voice: Ο εγγονός του Ζαμπέτα και γιος της Ελένη Νταράλα τραγούδησε επιτυχία του παππού του

Ρένα Μόρφη: Η οντισιόν που ο Φοίβος Δεληβοριάς τη γείωσε λέγοντάς της πως δεν είναι έτοιμη

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Η Victoria’s Secret την υποδέχτηκε στο LA σαν πραγματικό Angel

Φελίσια Τσαλαπάτη: Μαθήματα ζεϊμπέκικου με τη μητέρα και τον γιο της

Υβόννη Μπόσνιακ: Άλλο ένα επικό -αλλά τρυφερό- τρολάρισμα για το ύψος της κολλητής της, Μαρίας Μπεκατώρου