Στα… πιτς μέχρι νεωτέρας επιστρέφει ο Δημήτρης Αγραβάνης.

Ο φόργουορντ του Ολυμπιακού επανήλθε φέτος στην αγωνιστική δράση, ύστερα από τον σοβαρό τραυματισμό του, ωστόσο προέκυψε νέο πρόβλημα και έτσι τέθηκε ξανά νοκ άουτ.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της μαγνητικής που υποβλήθηκε, ο 24χρονος φόργουορντ υπέστη μερική αποκόλληση του εκφυτικού τένοντα της ευθείας κεφαλής του ορθού μηριαίου από την πρόσθια κάτω λαγόνιο άκανθο.

Η κατάσταση του Δημήτρη Αγραβάνη θα επανεξεταστεί έπειτα από δύο εβδομάδες, προκειμένου να εκτιμηθεί το πότε θα είναι σε θέση να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Προπονήθηκε στο Αλεξάνδρειο με Σλούκα ο Παναθηναϊκός

Το αινιγματικό μήνυμα της Ερντέμ: «Σιωπώ, όμως ξέρω ακριβώς πότε να σας δώσω όλες τις απαντήσεις μου»

Ιτούνας για Ολυμπιακό: «Να μείνουμε πιστοί στις αρχές μας, ώστε να διεκδικήσουμε το καλύτερο»

Ρομπόλης: «Το μαύρο σύννεφο πάνω από την ΑΕΚ, οι ομάδες που θα δυσκολέψουν τους μεγάλους και ο αήττητος ΠΑΟΚ»

Ζιάγκος: «Ήμασταν κακοί και δεν υπάρχουν δικαιολογίες»

Λυκογιάννης: «Κάναμε τη χειρότερη μας φετινή εμφάνιση, ήμασταν σε άλλο γήπεδο»

Τερζής: «Κάναμε προσέγγιση στα τρίποντα της Μυκόνου, είμαστε νέα ομάδα»

Φοβερές ατάκες Τρινκιέρι: «Υπήρχαν κροκόδειλοι και καρχαρίες στη ρακέτα - Έχω χρόνια να διαβάσω κάτι εκτός από βιβλία»

Λούκιτς: «Θα πρέπει να κοιταχτούμε στον καθρέφτη, δεν υπάρχουν δικαιολογίες»

Stoiximan GBL: Στην κορυφή ο απόλυτος ΠΑΟΚ, χαμός με πενταπλή ισοβαθμία στην τελευταία θέση!