Έχουμε δει αστέρες των σπορ να κάνουν αγορές κι αγορές, αλλά ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς ξεπέρασε τους πάντες. Ο Σουηδός σταρ της Παρί δαπάνησε περί τα 10 εκατ. ευρώ για να αγοράσει το κτίριο μιας εκκλησίας σε προάστιο της Στοκχόλμης.

Ο 34χρονος άσος δεν προτίθεται να αλλάξει την εξωτερική όψη του κτιρίου, ωστόσο σύμφωνα με σουηδικά ΜΜΕ σκοπεύει να μετατρέψει τους περισσότερους από τους χώρους του σε κατοικήσιμους.

Πρόσφατα ο «Ίμπρα» είχε πουλήσει τη βίλα που διατηρούσε στο Μάλμε σε αθλητή του χόκεϊ, αν και διατηρεί πολλά ακόμη ακίνητα στην πατρίδα του.







ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ο Βιν Ντίζελ έριξε τη... βόμβα: «Έχει γραφτεί ρόλος για τον Κριστιάνο Ρονάλντο στο Fast & Furious 11»!

Κι όμως, το έχασε: Η ευκαιρία της χρονιάς ήρθε από το πρωτάθλημα της Ρουμανίας!

Η Bollywood πρόταση γάμου που μάγεψε την Times Square κι έγινε Viral

Απίθανο: Παίκτης στη Γερμανία… έκλεψε από αντίπαλο το χαρτάκι με τις οδηγίες του προπονητή!

Δασκάλα χορού σωριάζεται λόγω υπογλυκαιμίας και οι μαθήτριες ακολουθούν νομίζοντας πως είναι χορευτικό!

Αυτός πληρώνει και κάνει ό,τι θέλει: Πρόεδρος ομάδας στην Παραγουάη έβαλε αλλαγή τον εαυτό του

Κομήτης από άλλο άστρο επισκέπτεται το ηλιακό μας σύστημα - Ορατός με τηλεσκόπιο

Ποιος Τσιλαβέρτ και ποιος Χιγκίτα; Ο τερματοφύλακας της U9 της Άιντραχτ ντρίμπλαρε τους πάντες και σκόραρε

Παίκτης στην Ισπανία μπήκε αλλαγή και αποβλήθηκε μετά από 20 δευτερόλεπτα

Επικός παππούς σε αγώνα της Σαν Λορέντσο, τάιζε το εγγόνι του, αλλά... όχι με επιτυχία!