Πληθαίνουν τα δημοσιεύματα στην Ισπανία που θεωρούν τελειωμένη υπόθεση την επιστροφή του Σέρχιο Αραούχο στην ΑΕΚ.

Μετά την εφημερίδα «La Provincia», που ανέφερε ότι ο Αργεντινός έχει πωληθεί ήδη στην «Ένωση», η ιστοσελίδα «Canarias 7» το πάει ένα βήμα παραπέρα, μιλώντας για συγκεκριμένους όρους της συμφωνίας.

Όπως αναφέρει λοιπόν, η Λας Πάλμας (που θέλει να απαλλαχθεί από το βαρύ συμβόλαιο του «Τσίνο») δεν είχε εναλλακτική επιλογή μετά το «ναυάγιο» με την Αλ Ουάχντα.

Έτσι, σημειώνεται ότι δέχθηκε την προσφορά που έγινε από την «Ένωση» και είναι 3 εκατ. ευρώ συν μπόνους επίτευξης στόχων.

Χαρακτηριστικό της σιγουριάς που υπάρχει στους Ισπανούς για τη μεταγραφή είναι το γεγονός ότι το δημοσίευμα μιλά για άμεσες ανακοινώσεις, τονίζοντας ότι η συμφωνία θα δημοσιοποιηθεί σήμερα ή αύριο.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τσορμπατζόγλου: «Κάνει την προσπάθειά του ο Γιακουμάκης - Είχε τρελαθεί που έχασε τον τελικό Κυπέλλου»!

Δεσύλλας: «Οι αποφάσεις για την επόμενη ημέρα του Παναθηναϊκού θα γνωστοποιηθούν μετά το τέλος της σεζόν»

Τσανάκας: «Ο Ολυμπιακός έχει χάσει το μεγάλο του όπλο»

Τσακίρης: «Καλύτερη από τον ανταγωνισμό για 3η σερί αγωνιστική η ΑΕΚ - Για βασικός ο Γιόβιτς την Κυριακή»

Σπανέας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6: «Να ζητήσει συγγνώμη ο Νταβέλης»

Νταμπίζας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6: «Συμφωνώ απόλυτα με την στάση των οπαδών της ΑΕΛ Novibet»

Επανέρχονται στη Βραζιλία: «Ο Παναθηναϊκός και μια ομάδα του Κατάρ έκαναν κρούση για τον Φερεϊρίνια»

ΑΕΚ: Το φοβερό σόλο του Μάνταλου το καλύτερο γκολ της 22ης αγωνιστικής

Οργισμένη ανακοίνωση των οργανωμένων της ΑΕΛ Novibet για την αναδιάρθρωση

Η ΑΕΛ Novibet ζητά αναδιάρθρωση του πρωταθλήματος και αύξηση των ομάδων

TAGS: A.E.K.