Από τις 3 Οκτωβρίου 2015, παραμένει ο τελευταίος που «έγραψε» το όνομά του πέντε φορές(!) στον φωτεινό πίνακα, σε ένα παιχνίδι, στο επιβλητικό 6-1 της Μάντσεστερ Σίτι επί της Νιούκαστλ, όντας, από τότε, ο 16ος της σχετικής λίστας, στην ιστορία της πρώτης κατηγορίας του αγγλικού ποδοσφαίρου συνολικά, και προ Premier League, δηλαδή!

Πλέον, όμως και μέχρι τον… επόμενο, ο Σέρχιο Αγουέρο, με τα τέσσερα «τεμάχια» στη Λέστερ, είναι ο τελευταίος, αλλά και πρώτος στη φετινή σεζόν, που πετυχαίνει «καρέ», μετά το περσινό (18/5) σόου του Χάρι Κέιν, στο εκτός έδρας 6-1 της Τότεναμ και πάλι απέναντι στις… άμοιρες «αλεπούδες»!

Ο Αργεντινός, έτσι, μπαίνει (ξανά, αφού το είχε κάνει και στις 18/10/2014, στο 4-1 επί της Τότεναμ) σε ακόμη μία… εκλεκτή λίστα, αφού αυτή είναι μόλις η 30ή φορά, από καταβολής Premier (1992-1993), που κάποιος σκοράρει τέσσερις φορές, σε ένα ματς!

Ιδού η σχετική λίστα:



Επιμέλεια: Νίκος Ράλλης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube