Παρά τη μεγάλη του προσπάθεια, ο Ολυμπιακός ηττήθηκε από τη Ρεάλ Μαδρίτης, σύμφωνα με όσα είπε ο Δημήτρης Αγραβάνης, ο οποίος πρόσθεσε πως έκανε μέτρια εμφάνιση κόντρα στη «βασίλισσα».

«Πιστεύω ότι προσπαθήσαμε όλοι στην άμυνα και την επίθεση. Είχαμε λιγότερη ενέργεια, αλλά πραγματικά προσπαθήσαμε. Στο τέλος, η Ρεάλ ήταν πιο ψύχραιμη και πήρε το ματς. Τώρα, συνεχίζουμε», δήλωσε αρχικά ο Δημήτρης Αγραβάνης.

Για τους τραυματισμούς και τα ματς που ακολουθούν: «Ο Ματ στην τελευταία φάση έπαθε έναν τραυματισμό που φαίνεται σοβαρός. Ωστόσο, δεν μπορούμε να χαλαρώσουμε. Θα προσπαθήσουμε να βρούμε ρυθμό στα επόμενα παιχνίδια και να πάρουμε νίκες».

Για το γεγονός πως δείχνει έτοιμος να αρπάξει τις ευκαιρίες που του δίνονται: «Σήμερα δεν ήμουν τόσο καλός. Έχασα εύκολα καλάθια. Όλοι όμως είμαστε έτοιμοι να παίξουμε και γι' αυτό είμαστε μεγάλη ομάδα. Γιατί έχουμε 13-14 ετοιμοπόλεμους παίκτες».

Για να καταλήξει: «Εμείς δεν διαλέγουμε αντιπάλους. Το βασικό είναι ότι θα έχουμε πλεονέκτημα και πιστεύω ότι θα παλέψουμε πολύ για να διαφυλάξουμε την έδρα μας».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube