Κάλεσμα στον κόσμο του Περιστερίου να γεμίσει το κλειστό και να βοηθήσει εκείνον και τους συμπαίκτες του να πάρουν τη νίκη απέναντι στο Λαύριο, απηύθυνε ο Γιάννης Αγραβάνης, ο οποίος χαρακτήρισε «επικίνδυνο αντίπαλο» την ομάδα του Χρήστου Σερέλη.
«Ο μεγαλύτερος κίνδυνος για μία ομάδα, είναι ο… εφησυχασμός», δήλωσε αρχικά ο Γιάννης Αγραβάνης στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ Περιστερίου και συμπλήρωσε:
«Παρά τα θετικά αποτελέσματα, θα πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι, να είμαστε σε εγρήγορση γιατί το Λαύριο είναι μια πολύ επικίνδυνη ομάδα. Πρέπει να παίξουμε για τον κόσμο που έρχεται στο γήπεδο για να μας ενισχύσει! Η ομάδα πραγματοποιεί εξαιρετική πορεία έως τώρα κι οι Περιστεριώτες θα πρέπει να αγκαλιάσουν την προσπάθεια μας. Θέλουμε να δούμε το γήπεδο γεμάτο, σε ένα κρίσιμο παιχνίδι όπως αυτό του Σαββάτου».