Ο Ολυμπιακός κέρδισε το πρωτάθλημα, μετά τη νίκη του επί του Παναθηναϊκού με 20-0 λόγω της διακοπής του τέταρτου τελικού στο κλειστό του ΟΑΚΑ.

Μέχρι να φτάσει το παιχνίδι σε αυτό το σημείο, οι «ερυθρόλευκοι» προηγούνταν με 63-35, καθώς οι «πράσινοι» πραγματοποιούσαν μια πάρα πολύ κακή εμφάνιση.

Γεγονός που οδήγησε τον Δημήτρη Αγραβάνη και στην τοποθέτησή του μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Twitter.

«Κρίμα να απογοητεύεις με αυτόν τον τρόπο τόσο κόσμο που ήρθε στο γήπεδο για να σε στηρίξει… Η χειρότερη μέρα στην καριέρα μου», ανέφερε χαρακτηριστικά στο μήνυμά του ο διεθνής φόργουορντ του Παναθηναϊκού.

Θέλοντας, επί της ουσίας, να ζητήσει το δικό του άτυπο «συγγνώμη» από τους φίλους του «τριφυλλιού» για την απόδοση του, αλλά και των συμπαικτών του, απέναντι στον Ολυμπιακό.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

To μπουγέλο στον Λυκογιάννη μετά το «διπλό» του Κολοσσού επί του Παναθηναϊκού

Γιαννακόπουλος: «Δεν θα έπρεπε να προστατεύονται οι ιδιοκτήτες όταν παίκτες και προπονητές προκαλούν τέτοια προβλήματα;»

Αταμάν: «Παίξαμε απαίσια, διαφορετικό το κίνητρο σε αυτά τα ματς - Μέσα για Final 8 ο Χέιζ-Ντέιβις, μετά και ο Λεσόρ»!

Η αντίδραση Γιαννακόπουλου μετά την ήττα από τον Κολοσσό: «Τι αμαρτίες πληρώνω;»

Λυκογιάννης: «Πάντα έφτανες στην πηγή και δεν έπινες νερό, αξίζουν το credit για τη διαχείριση τα παιδιά»

Ο καταιγισμός τριπόντων και το σοκ στο «T-Center»: Τα highlights της τεράστιας νίκης του Κολοσσού επί του Παναθηναϊκού!

Σκασμένος ο Αταμάν, έφυγε κατευθείαν για τα αποδυτήρια μετά το μεγάλο κάζο του Παναθηναϊκού

Βαθμολογία GBL: Τεράστια ανάσα για Κολοσσό μετά την ιστορική νίκη επί του Παναθηναϊκού - Τρίτη ήττα για τους «πράσινους»

Η έκπληξη της δεκαετίας στο ελληνικό μπάσκετ, ο Κολοσσός σόκαρε τον Παναθηναϊκό στο «T-Center» με 100άρα!

Γουόκαπ: «Ο στόχος του Ολυμπιακού δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του Κυπέλλου»