Έτοιμος να… αρπάξει τις ευκαιρίες που του δίνει ο Μίλαν Τόμιτς, δήλωσε ο Δημήτρης Αγραβάνης μετά τη νίκη (63-57) του Ολυμπιακού επί της Λαμποράλ Κούτσα.

«Χθες έπαθα ένα διάστρεμμα ελαφρύ στην προπόνηση, έβαλα πάγο, έκανα θεραπεία και ήμουν έτοιμος και μου έδωσε ο κόουτς την ευκαιρία και βοήθησα κι εγώ για τη νίκη» , δήλωσε αρχικά ο Δημήτρης Αγραβάνης και πρόσθεσε: «Ξεκάθαρα η ενέργεια και η μαχητικότητα στην άμυνα μας βοήθησαν. Το ίδιο και τα ριμπάουντ. Καθαρίσαμε τις φάσεις και πήραμε τη νίκη».

Για να καταλήξει: «Πιστεύω πως προσπαθώ όσο περισσότερο μπορώ ώστε να δικαιώσω τον προπονητή μου για την στήριξη που δείχνει».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Η Ευρωλίγκα... καλωδίωσε τον Λεσόρ: «Λατρεύω να κοιτάζω στην εξέδρα και να βλέπω το πάθος που έχει ο κόσμος»

Επίσημο: Νέος προπονητής της Ντουμπάι BC ο Σέκουλιτς

Ιτούδης: «Έχουμε πολλούς haters, αλλά μας αρέσει-Δώστε μας κι άλλους!»

Ο Σέκουλιτς αντικαθιστά τον Γκόλεματς στον πάγκο της Ντουμπάι BC

EuroLeague: Όλα τα σενάρια για τον Παναθηναϊκό και οι πιθανότητες εμφυλίου με Ολυμπιακό

Πήρε το ντέρμπι του Τελ Αβίβ και εξασφάλισε την παρουσία της στα playoffs της Ευρωλίγκας η Χάποελ

Πρόεδρος ΤΣΣΚΑ Μόσχας: «Είμαστε έτοιμοι να επιστρέψουμε στην Ευρωλίγκα, αλλά δεν εξαρτάται από εμάς»

Τζέιμς: Χωρίς Ολυμπιακό οι επιλογές του με τις Top ομάδες της τελευταίας πενταετίας στην Ευρωλίγκα

Τέλος και επίσημα από την Dubai BC ο Γκόλεματς

Μπλόσομγκεϊμ: «Νικητής ο Αταμάν, εξαιρετικός ο Μπαρτζώκας»-Τι σχολίασε για ραντεβού Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού στα playoffs