Ο Δημήτρης Αγραβάνης θεωρεί δύσκολο και καθοριστικό για το Περιστέρι bwin το ματς της Τετάρτης κόντρα στη Ρίτας Βίλνιους για την τέταρτη αγωνιστική του BCL, ζητώντας συγκέντρωση και να είναι επιθετικοί και στα 40’.

Αναλυτικά: «Είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι για μας, έχουμε κάνει μια καλή προετοιμασία για την αναμέτρηση με τη Ρίτας Βίλνιους, γνωρίζουμε τις αδυναμίες της, αλλά και ποια είναι τα δυνατά στοιχεία της. Πρέπει να είμαστε όλοι συγκεντρωμένοι 40’, επιθετικοί και σ’ αυτό χρειαζόμαστε οπωσδήποτε τη βοήθεια του κόσμου μας, ο οποίος μας έχει βοηθήσει σε όλα τα παιχνίδια μέχρι στιγμής.

Πραγματικά, χρειαζόμαστε τον κόσμο να μας δώσει την έξτρα ώθηση και να γίνει ο έκτος παίκτης της ομάδας, προκειμένου να καταφέρουμε να φτάσουμε στο αποτέλεσμα που θέλουμε».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ανακοινώθηκε η σύνθεση του BCL για τη σέζον 2026-27: ΑΕΚ και Περιστέρι Betsson απευθείας στους ομίλους

Άφησε το EuroCup για το BCL η Τραμπζονσπόρ: «Περισσότερα τα έσοδα»

Χατζής: «Δεν χωνεύεται εύκολα μία τέτοια ήττα, δεν πρέπει να υπάρχει καταστροφολογία για την ΑΕΚ»

«Ψηλά το κεφάλι» - Οπαδοί της ΑΕΚ στο ξενοδοχείο μετά τον τελικό

Γκουντάιτις στον bwinΣΠΟΡ FM: «Πολύ δύσκολο να νικήσεις την ΑΕΚ, το πιστεύαμε - Δεν συμβαίνουν συχνά τέτοιες ανατροπές»

Τα highlights από τη σκληρή ήττα της ΑΕΚ στον τελικό του ΒCL με τη Ρίτας

Γκρέι στον bwinΣΠΟΡ FM: «Έπρεπε να δείξουμε περισσότερη ωριμότητα, αυτή ήταν η καταστροφή μας»

Σάκοτα: «Πρέπει να έχεις... τέτοια για να πάρεις το τελευταίο σουτ - Είχα το προαίσθημα ότι η διαφορά δεν ήταν αρκετή»

Τα σχόλια στο bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για τη σοκαριστική ήττα της ΑΕΚ στον τελικό με τη Ρίτας

Ο Λουκόσιους MVP του Final Four στο BCL, μετά την επική εμφάνισή του κόντρα στην ΑΕΚ