Πάτησε γκάζι μόλις είδε τους αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. να του κάνουν σήμα να σταματήσει για έλεγχο, ο 27χρονος οδηγός ενός Ι.Χ. αυτοκινήτου που εντοπίστηκε στο 3ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Τρικάλων – Λάρισας, με αποτέλεσμα να ξεκινήσει καταδίωξη σε μήκος επτά χιλιομέτρων!

Το ύποπτο όχημα ακινητοποιήθηκε στο 10ο χιλιόμετρο του ίδιου δρόμου και ο 27χρονος Αλβανός συνελήφθη. Κατά την έρευνα που ακολούθησε στο εσωτερικό του οχήματος, βρέθηκαν δύο ταξιδιωτικοί σάκοι που είχαν μέσα 50 συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 25 κιλών και 23 γραμμαρίων, τις οποίες είχε προμηθευτεί από την πατρίδα του με σκοπό να τις διακινήσει στο εσωτερικό της χώρας.

Στην κατοχή του δράστη, κατασχέθηκαν ακόμη 12 ναρκωτικά χάπια, 175 ευρώ και τέσσερα κινητά, καθώς και το αυτοκίνητό του ως μέσο μεταφοράς ναρκωτικών. Ο 27χρονος παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων, ο οποίος του απήγγειλε κατηγορίες για εισαγωγή, κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών και παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.


Πηγή: protothema.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Μεγάλες ζημιές από την καταιγίδα στον Άγιο Δημήτριo: Ο Δήμος ζητά να κηρυχθεί σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης

Μέσα Μαζικής Μεταφοράς: Πώς θα κινηθούν τα Χριστούγεννα, την Πρωτοχρονιά και τα Θεοφάνια

Tροχαίο στο Χαϊδάρι με έναν νεκρό – Συνελήφθη 17χρονος που διέθετε δίπλωμα, αλλά οδηγούσε δίχως επίβλεψη γονέα

Στη Γαλλία το «μαύρο κουτί» του μοιραίου Falcon

Μητροπολίτης Κοζάνης: «Βλέπω έξω καθηγητές να γυρίζουν τη μαύρη νύχτα με το σκυλάκι τους - Εκεί κατήντησε η Ελλάδα»

Τροχαίο δυστύχημα στην Ιερά Οδό - Ανήλικος ο οδηγός του αυτοκινήτου

Πώς θα κινηθούν τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς τα Χριστούγεννα

Πτώση τιμών στις κατοικίες του Λονδίνου – Γιατί οι ακριβές περιοχές “βουλιάζουν”

Η NORAD παρακολουθεί το ταξίδι του Άγιου Βασίλη σε όλο τον κόσμο

Εορτολόγιο 25 Δεκεμβρίου: Η μεγάλη γιορτή της Ορθοδοξίας – Ποιοι γιορτάζουν ανήμερα Χριστούγεννα, όλα τα ονόματα