Άγρια συμπλοκή μεταξύ οπαδών του ΠΑΟΚ και του Αρη σημειώθηκε χτες τα ξημερώματα σε περιοχή της Χαλκιδικής.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας, ομάδα περίπου 15 ατόμων που είχαν καλυμμένα τα πρόσωπα τους και κρατούσαν σιδηρολοστούς και ρόπαλα επιτέθηκαν και χτύπησαν τρία άτομα που ήταν έξω από σύνδεσμο οπαδών του Αρη στα Νέα Μουδανιά.

Μετά την επίθεση οι τρεις τραυματίες ηλικίας 21, 22 και 29 ετών, οι οποίοι μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο του Ε.Κ.Α.Β. σε νοσοκομείο της περιοχής ενώ τις έρευνες και την προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Νέων Μουδανιών.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Πρίτσας στη Δίκη στον ΣΚΑΪ: «Ο υγιής ανταγωνισμός φέρνει τις εκπλήξεις - Το Big-4 μπορεί να φτιάξει το ποδόσφαιρο»

«Μεγάλος στόχος της Γκρέμιο ο Τετέ - Συνεχείς επαφές με την πλευρά του παίκτη»

Τσορμπατζόγλου: «Είχε μεγάλη ανάγκη το τρίποντο στο ντέρμπι ο ΠΑΟΚ - Προχωράει μία περίπτωση στόπερ»

Τσανάκας: «Ο Μεντιλίμπαρ αξίζει να βρίσκεται στον Ολυμπιακό για όσο θέλει»

Σαββόπουλος: «Σε προχωρημένες επαφές για αριστερό εξτρέμ ο Άρης»

Τσακίρης: «Νίκη που έδειξε χαρακτήρα και σωστή νοοτροπία αυτή κόντρα στον ΟΦΗ - Δεδομένες οι κινήσεις τον Γενάρη»

Σαραγόσα: «Έχουν αποφασίσει ότι ο Πανσερραϊκός είναι ομάδα Super League 2 αλλά έχουμε 64 βαθμούς να διεκδικήσουμε ακόμα»

Παπαδόπουλος: «Στόχος μας να αναδείξουμε νέους Έλληνες ποδοσφαιριστές»

Βραβεία ΠΣΑΤ: Το αφιερωματικό βίντεο για τα 100 χρόνια του Ολυμπιακού

Λεβαδειακός ο 9ος: Το ιστορικό επίτευγμα που κυνηγά η ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου