Καταγγελίες για περισσότερα από 30 περιστατικά απόπειρας απάτης μέσα σε ένα μόνο 24ωρο, δέχθηκαν οι αστυνομικές υπηρεσίες του Αγρινίου από ηλικιωμένους που βρέθηκαν στο στόχαστρο σπείρας απατεώνων οι οποίοι επικαλούνται ότι τα παιδιά τους προκάλεσαν θανατηφόρο τροχαίο με θύμα ανήλικο παιδί!

Ωστόσο, μόνο σε μια περίπτωση οι αδίστακτοι δράστες κατάφεραν να πείσουν μια ηλικιωμένη γυναίκα να τους δώσει χρήματα, με το πρόσχημα ότι ήταν αστυνομικοί και θα φρόντιζαν να αποφύγει την προφυλάκιση ο γιος της! Η ταραγμένη 76χρονη δεν υποψιάστηκε το παραμικρό, ούτε όταν ο άγνωστος που της τηλεφώνησε της ζήτησε να αφήσει 800 ευρώ μέσα σε χάρτινη σακούλα σε σημείο που της υπέδειξε στην περιοχή Καμαρούλα!

Τα χρήματα εξαφανίστηκαν κάτω από άγνωστες συνθήκες και οι αστυνομικοί ερευνούν για να εντοπίσουν τον «εισπράκτορα» της σπείρας και τους συνεργούς του, οι οποίοι προσπαθούν με ρυθμό... πολυβόλου να εξαπατήσουν όσο το δυνατόν περισσότερους ηλικιωμένους στην ευρύτερη περιοχή.

Πηγή: protothema.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Κλειστά τα σχολεία τη Δευτέρα σε Φλώρινα, Αμύνταιο και Πρέσπες λόγω της κακοκαιρίας

Πάνω από 500 νεκροί στις διαδηλώσεις στο Ιράν

Συνελήφθη δημοτικός υπάλληλος στο Ηράκλειο για «φακελάκι» 6.000 ευρώ για πλαστό έγγραφο

Πώς εξηγούν το καιρικό φαινόμενο που «σάρωσε» την Αλεξανδρούπολη με μέγιστη ταχύτητα ανέμου 154 χλμ/ώρα

Χειροπέδες σε 3 νεαρούς που έτρεχαν με μοτοσυκλέτες και έκαναν σούζες στη λεωφόρο Αθηνών - Ο ένας δεν είχε δίπλωμα

Συναγερμός στο αεροδρόμιο του Όσλο μετά από εμφάνιση drone - Έκλεισε ένας διάδρομος

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού: Ραγδαία πτώση της θερμοκρασίας και χιονοπτώσεις

Κορυδαλλός: Κατασχέθηκαν 6 ηχεία υψηλής ισχύος – Συνελήφθη 40χρονος για διατάραξη κοινής ησυχίας

Κλειστά τα σχολεία σε Φλώρινα και Πρέσπες τη Δευτέρα

Συνελήφθησαν 3 γυναίκες στο «Ελ. Βενιζέλος» - Είχαν στις βαλίτσες τους 72 κιλά κάνναβης