Συνελήφθησαν οι δυο νεαροί Ρομά, οι οποίοι είχαν αποδράσει το απόγευμα της Κυριακής του Πάσχα από το τμήμα Μεταγωγών της διεύθυνσης Αστυνομίας Ακαρνανίας, στο Αγρίνιο, πηδώντας μαντρότοιχο ύψους πέντε μέτρων.

Οι δυο δραπέτες είχαν συλληφθεί στις 13 και στις 15 Απριλίου, καθώς σε βάρος τους είχαν εκδοθεί εντάλματα σύλληψης για απόπειρα διάρρηξης ΑΤΜ στο Αγρίνιο, τα ξημερώματα της 12ης Απριλίου, αφαιρώντας εξαρτήματα και μέρη του.

Η σύλληψη του 20χρονου και του 18χρονου έγινε στην περιοχή του Αγρινίου, έπειτα από τις έρευνες που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί της υποδιεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Αγρινίου και του τμήματος Μεταγωγών.

Ο 18χρονος, όπως και ο 20χρονος, παραδόθηκαν συνοδεία δικηγόρου.

Επίσης, συνελήφθη σε περιοχή στα Αη Βασιλιώτικα κρυμμένος σε τουαλέτες και άλλος Ρομά (από τους 5 συνολικά) που κατηγορείται για την διάρρηξη στο ΑΤΜ στις 12 Απριλίου.

Σύμφωνα με το agriniopress, για την υπόθεση είχαν συλληφθεί δυο αστυνομικοί (φύλακας και αξιωματικός υπηρεσίας) που είχαν υπηρεσία κατά την διάρκεια της απόδρασης των δύο Ρομά.

Πηγή: skai.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Η κίνηση στους δρόμους της Αθήνας

Τα τελευταία δρομολόγια σε Μετρό και Τραμ Παραμονή Πρωτοχρονιάς

Κύπρος: Τραυματισμός σοκ 63χρονου - Πήγε να βοηθήσει γυναίκα να σταθμεύσει και εγκλωβίστηκε ο λαιμός του στην πόρτα

Οι νέες τιμές των διοδίων στους αυτοκινητόδρομους της Δυτικής Ελλάδας

Kυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε Σύνταγμα και Πεδίον του Άρεως λόγω των εορταστικών εκδηλώσεων

Ποιες ώρες θα είναι ανοιχτά καταστήματα και σούπερ μάρκετ για τις αγορές της τελευταίας στιγμής

Τσουχτερό κρύο σήμερα, παραμονή Πρωτοχρονιάς - Πού αναμένονται βροχές και ασθενείς χιονοπτώσεις

Μετωπική σύγκρουση τρένων στο περίφημο Μάτσου Πίτσου του Περού - Νεκρός μηχανοδηγός, δεκάδες τουρίστες τραυματίες

Συνελήφθη αστυνομικός στη Ρόδο με περίπου μισό κιλό κοκαΐνη

Σάλος με σεξιστικό σχόλιο του Μασκ για τον κίνδυνο απέλασης 19χρονης - «Δεν με σόκαρε», απάντησε η νεαρή