Με τα χειρότερα λόγια μίλησε σε ολλανδική τηλεοπτική εκπομπή ο Ιμπραΐμ Αφελάι για τον Ρότζερ Σμιντ. Ο άλλοτε εξτρέμ του Ολυμπιακού τερμάτισε πρόσφατα την καριέρα του, λίγους μήνες αφότου ο Γερμανός προπονητής της PSV εισηγήθηκε να μην ανανεωθεί το συμβόλαιό του.

«Θα ήταν τρελό αν έλεγα πως οι αποφάσεις του είναι λογικές. Θα με θεωρούσαν παλαβό!», τόνισε ο Ολλανδός πρώην διεθνής άσος και πρόσθεσε: «Πώς μπορείς να κυριαρχήσεις σε έναν αγώνα όταν οι δύο παίκτες σου στο κέντρο χάνουν συνεχώς την μπάλα; Ο Σανγκαρέ είναι ο χειρότερος! Χρειάζεται παίκτες που θα παίρνουν σωστές αποφάσεις και θα είναι αξιόπιστοι. Κι αυτοί που επιλέγει μόνο αυτό δεν κάνουν», τόνισε.

Η PSV έχει μείνει πολύ πίσω στη βαθμολογία της Eredivisie και για τον Αφελάι ο Σμιντ είναι υπεύθυνος. «Για μένα δεν είναι άξιος να κάθεται στον πάγκο μιας ομάδας αυτού του επιπέδου. Μετά από κάθε αποτυχία αναζητεί δικαιολογίες. Μια φορά τού φταίει ο βοηθός, την άλλη το VAR, την άλλη οι απουσίες. Δεν σταματά ποτέ να δικαιολογείται», ανέφερε.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube