Βίντεο που δείχνει άγριο ξύλο σε σχολική αίθουσα της Σκωτίας έχει προκαλέσει σοκ στο χώρα. Για το θέμα υπήρξε, μάλιστα, αντίδραση της πρωθυπουργού της χώρας Νίκολα Στέρτζον.

Στο βίντεο φαίνεται η μια μαθήτρια να χτυπάει με κλωτσιές και μπουνιές την άλλη μαθήτρια, ακόμη και στο κεφάλι.

Το άγριο επεισόδιο σημειώθηκε την περασμένη Δευτέρα στην Waid Academy.



Οι γονείς της μαθήτριας που εξαπέλυσε την άγρια επίθεση δήλωσαν στην The Courier ότι η κόρη τους ξέσπασε με αυτόν τον τρόπο αφού είχε πέσει θύμα bullying το οποίο ήταν εν γνώσει του σχολείου χωρίς, όμως, να υπάρξει κάποιου είδους παρέμβαση.

Η δημοσιοποίηση του βίντεο προκάλεσε και πολιτικές αντιδράσεις με βουλευτές να υποβάλουν ερώτηση στην πρωθυπουργό της Σκωτίας, Νίκολα Στέρτζον, για το τι προτίθεται να κάνει για τέτοια περιστατικά βίας.

Η πρωθυπουργός της Σκωτίας αρχικά υποστήριξε ότι δεν είχε δει το επίμαχο βίντεο και στη συνέχεια πρόσθεσε ότι «η βία δεν είναι ποτέ ανεκτή και η προστασία μαθητών και εκπαιδευτικών αποτελεί προτεραιότητα».

Πηγή: Skai.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Η Ευρώπη πλήττεται από δεύτερο κύμα καύσωνα - Επιδείνωση των φαινομένων το Σαββατοκύριακο

Ασανσέρ: Στις 30 Ιουνίου λήγει η προθεσμία για την απογραφή – Δεν θα δοθεί νέα παράταση

Αποτελέσματα Πανελληνίων 2026: Την Πέμπτη η ανακοίνωση των βαθμολογιών

Αίγιο: Το θρίλερ με την πυρίτιδα, το DNA στη σκανδάλη και τα νέα δεδομένα για το διπλό φονικό

Δύο αδέρφια επιτέθηκαν σε υπαλλήλους του ΔΕΔΔΗΕ, που νόμιζαν ότι ήταν απατεώνες - Βρέθηκε οπλοπολυβόλο στο σπίτι τους

Θεσσαλονίκη: Μία καταδίκη και δύο αθωώσεις για τη φωτιά στο Φίλυρο

Μαρινάκης: Από βδομάδα θα φανεί στην αντλία η μείωση της τιμής του πετρελαίου

Σπείρα «μαϊμού» αστυνομικών εξαρθρώθηκε στον Πειραιά - Έκαναν 29 απάτες με λεία 690.000 ευρώ

Κοτζίμα: Η «Μέκκα του τζιν» στην Ιαπωνία

Θάνατος 11χρονου Μάριου στο Μενίδι: Εισαγγελέας ζήτησε την ενοχή ενός εκ των δύο κατηγορουμένων