Η Σπαρτάκ Μόσχας θριάμβευσε χθες επί της Νάπολι. Μετά τη νίκη της στην Ιταλία (2-3), επικράτησε 2-1 και στη ρωσική πρωτεύουσα κάνοντας άλμα για την πρόκριση.

Ο επίσημος λογαριασμός της ρωσικής ομάδας ανέβασε ένα βίντεο από την ένταση που υπήρχε στο τέλος του πρώτου αγώνα, όταν ο προπονητής της Νάπολι, Λουτσιάνο Σπαλέτι, φώναζε απειλητικά στους ανθρώπους της Σπαρτάκ «Θα τα πούμε στη Μόσχα».

Υπενθυμίζοντας την παραπάνω απειλή, η Σπαρτάκ ειρωνεύτηκε τους Ναπολιτάνους χρησιμοποιώντας ένα βίντεο από την ανακοίνωση της σύλληψης του Σαντάμ Χουσεΐν το 2003.



Σημειώνεται πως χθες ο Σπαλέτι αρνήθηκε να δώσει το χέρι του στον αντίπαλο προπονητή, τον Πορτογάλο Ρουί Βιτόρια, που αντέδρασε με… απίθανο τρόπο.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Μπενίτεθ: «Ο τελευταίος μήνας είναι ο δρόμος για τον Παναθηναϊκό, έχω αισιοδοξία για το αυριανό ματς»

Ταμπόρδα: «Ήμουν σίγουρος για τον εαυτό μου από την αρχή, έχουμε τα κατάλληλα όπλα για ένα καλό αποτέλεσμα αύριο»

Live streaming: Η συνέντευξη Τύπου Μπενίτεθ και Ταμπόρδα για το Παναθηναϊκός-Μπέτις

Με Τσιριβέγια και Σιώπη η 20μελής αποστολή του Παναθηναϊκού για Μπέτις

Αθανασίου: «Όλοι περιμένουν πως και πως το αυριανό ματς, μην ξεχνάμε ότι πάει με 11 απουσίες ο Παναθηναϊκός»

Πρόεδρος Μπέτις: «Είμαστε το φαβορί με τον Παναθηναϊκό, που είναι όμως σε εξαιρετική φόρμα»

Δεσύλλας: «Μια ακόμα πρόκριση θα φτιάξει τη χρονιά του Παναθηναϊκού, εκτιμώ ότι θα πάει με τριάδα ο Μπενίτεθ»

Δεσύλλας: «Μεγάλη δίψα στον Παναθηναϊκό ενόψει Μπέτις - Το δίλημμα του Μπενίτεθ»

Παναθηναϊκός: Με τρεις απουσίες στην Αθήνα η Ρεάλ Μπέτις

Έκλεισαν οι θέσεις στο charter του Παναθηναϊκού για Ανδαλουσία!