Τον δρόμο της Δικαιοσύνης ακολουθεί η βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ, Έλενα Ακρίτα, μετά την «χυδαία επίθεση προς το πρόσωπό της τη Δευτέρα 09/10 το πρωί από τον Αχιλλέα Μπέο», όπως αναφέρει χαρακτηριστικά δελτίο Τύπου του κόμματος.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ενημέρωση της Κουμουνδούρου: «Η Έλενα Ακρίτα, μέσω του δικηγόρου της Βασίλη Σωτηρόπουλου, κατέθεσε ήδη αγωγή για συκοφαντική δυσφήμιση και εξύβριση κατά του δημάρχου του Βόλου, ο οποίος, καλεσμένος σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή του ΑΝΤ1, εξαπέλυσε μια χυδαία - αν και δυστυχώς όχι πρωτοφανή για τον ίδιο - επίθεση προς τη βουλευτή Επικρατείας, επιχειρώντας με ύβρεις και αδίστακτα ψεύδη να την απαξιώσει και να σπιλώσει την τιμή και την υπόληψή της».

Ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει λόγο για «ομοφοβικό παραλήρημα ακροδεξιάς ρητορικής του Αχιλλέα Μπέου το βράδυ της Κυριακής που έχει ήδη προκαλέσει την παρέμβαση του Αρείου Πάγου» και προσθέτει: «Η Έλενα Ακρίτα με την αγωγή της, με την οποία ζητάει από τον Αχιλλέα Μπέο το ποσό των 100.000 ευρώ ως αποζημίωση λόγω ηθικής βλάβης και θα εκδικαστεί τον προσεχή Φεβρουάριο, θέλει να καταστήσει από την πρώτη στιγμή σαφές το εξής: Εάν ο επανεκλεγείς δήμαρχος Βόλου νομίζει ότι μπορεί να τραμπουκίζει και να εκτοξεύει τον προσβλητικό, ομοφοβικό, σεξιστικό, αισχρό και κακοποιητικό του λόγο προς πάσα κατεύθυνση, πλανάται πλάνην οικτρά. Αυτός ο κατήφορος μπορεί και πρέπει να σταματήσει. Η Δικαιοσύνη έχει τον λόγο».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ζάκυνθος: Επιβατηγό πλοίο προσέκρουσε στο λιμάνι – Απαγορευτικό απόπλου

Συνελήφθησαν 3 γυναίκες που επιτέθηκαν με βαριοπούλες και μπογιές στο Διοικητικό Εφετείο Αθηνών

Εξάρθρωση σπείρας στα Χανιά: Παρίσταναν τους υπάλληλους του ΔΕΔΔΗΕ και εξαπατούσαν μέσω τηλεφώνου

Κοινωνικός Τουρισμός 2026: Λήγει αύριο η προθεσμία αιτήσεων – Πάνω από 340.000 οι συμμετοχές

Αιματηρό επεισόδιο στις φυλακές Δομοκού – 33χρονος τραυμάτισε συγκρατούμενό του με αιχμηρό αντικείμενο

Bloomberg: Το καλοκαίρι των υπερπολυτελών γιοτ στη Μεσόγειο μετατοπίζεται φέτος δυτικά - Πιέσεις και στην Ελλάδα

Θανατηφόρο τροχαίο στην Πάρο – Νεκρός 40χρονος οδηγός μηχανής

Πλήγμα έως 15 δισ. ευρώ στη Γερμανία από τους νέους δασμούς Τραμπ στα αυτοκίνητα

Καιρός: Πτώση θερμοκρασίας, βροχές και ισχυροί άνεμοι

Ξεκίνησε η αντιπυρική περίοδος - Σε ισχύ ο ημερήσιος χάρτης πρόβλεψης κινδύνου πυρκαγιάς