«Αγωγή στον Κυριάκο Μητσοτάκη για τη στοχοποίησή της», καταθέτει η υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, Κατερίνα Παπακώστα, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε σε τηλεοπτική της συνέντευξη στην ΕΡΤ1.

Συγκεκριμένα, η κ. Παπακώστα δήλωσε ότι σήμερα ή αύριο θα καταθέσει αγωγή και έχει ως στόχο, όπως σημείωσε, «να ξαναδούμε τι σημαίνει βουλευτής στην κοινοβουλευτική δημοκρατία και πως ένας πολιτικός αρχηγός, με μικρό πολιτικό ανάστημα όπως αποδείχτηκε, θεωρεί το θεσμό του βουλευτή».

Ερωτηθείσα εάν με την κίνησή της πολώσει περισσότερο το πολιτικό κλίμα, η Κατερίνα Παπακώστα δήλωσε: «Ήδη, το κλίμα έχει πολωθεί από τη στιγμή που κάποιοι αποφάσισαν, μέσα από τον κομματικό μηχανισμό της ΝΔ, να με συκοφαντήσουν. Η αγωγή έχει να κάνει με συκοφαντική δυσφήμιση, με τις ψευδείς ειδήσεις και με την πολιτική μου εξόντωση. Αν ένας άφρων ή αφελής σηκώσει το όπλο του εναντίον μου εφόσον ακούει τον κ. Μητσοτάκη να με αποκαλεί πουλημένη, αυτό ποιος θα το έχει ενορχηστρώσει; Είμαι 19 χρόνια στην πολιτική ζωή και είναι η πρώτη φορά που κάνω κάτι τέτοιο και αυτό γιατί στο όνομα αυτής της αγωγής θέλω να υπηρετηθεί και ο σεβασμός στο βουλευτή. Η στοχοποίηση αφορά και στη σωματική μου ακεραιότητα, που ερευνάται ήδη, και στην πολιτική μου εξόντωση. Και αυτό θα γίνει μέσα από την αγωγή».

Συνεχίζοντας η Κατερίνα Παπακώστα και αναφερόμενη στον Κυριάκο Μητσοτάκη, δήλωσε: «Εγώ δεν κάνω προσωπική κριτική. Δεν τον είπα ούτε εξωνημένο ούτε πουλημένο ούτε ότι είναι προδότης, όπως εκείνος αποκαλεί εμένα, ούτε τον στοχοποίησα μέσα από τις ιδιότητες που έχω. Εγώ πήγα στον πόλεμο και επέστεψα δεχόμενη όλα τα πυρά του κομματικού στρατού της Πειραιώς. Ο στόχος ήταν η πολιτική μου εξόντωση και η απαξίωση -γιατί ίδρυσα ένα κόμμα μετά τη διαγραφή μου πολύ πριν μπω στην κυβέρνηση- που σημαίνει ότι είμαι εν δυνάμει πολιτικός αντίπαλος για κρίσιμες ψήφους τις οποίες χρειάζεται η Πειραιώς για να κάνει το όραμά της πράξη. Όχι, όμως, έτσι. Για να προστατεύσω τον εαυτό μου και την προσβολή της προσωπικότητάς μου, παρότι δεν πιστεύω ότι στην πολιτική πρέπει να εμπλακούν οι δικαστές, εν τούτοις, μετά τη στοχοποίηση που δέχτηκα από ανθρώπους άλλους του κοινού ποινικού δικαίου και άλλους των οργανώσεων της ΝΔ με ονοματεπώνυμα και με συνοδεία κορυφαίων στελεχών, μετά από όλα αυτό, και τη συνέχιση της στοχοποίησης του προσώπου μου, προκειμένου να εξοντωθώ πολιτικά ώστε να μην μπορεί το ΝΕΟ να κατέβει τις εκλογές, προχωρώ στην αγωγή».

Πηγή: skai.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Μέγκαν Μαρκλ: Και ο αδελφός της στο μικροσκόπιο της έρευνας για σεξουαλική κακοποίηση παιδιών

Προσωρινά κρατούμενος ο 37χρονος φερόμενος εγκέφαλος της ΜΚΟ για τα παιδιά με καρκίνο - Τι είπε στον ανακριτή

Σοκ στη Γερμανία από τον αιφνίδιο θάνατο του Βαυαρού Αϊβάνγκερ

Τα εργαστήρια κατέληξαν στον μηχανισμό θανάτου του Γιώργου Μαζωνάκη

Ηράκλειο: Εξιχνιάστηκαν περισσότερες από 40 διαρρήξεις με πρωταγωνιστή 16χρονο

Τηλεφώνημα για βόμβα σε δύο πτήσεις της Aegean προς Μιλάνο και Βιέννη

Σκάνδαλο με ΜΚΟ: Λογαριασμοί στελεχών σε τράπεζες Λιθουανίας και Δανίας

Μαρούσι: Απειλητικό τηλεφώνημα για βόμβα στο Κέντρο Διαχείρισης Κόκκινων Δανείων

Πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο στην Αθήνα: Στους δρόμους μαθητές, φοιτητές και εκπαιδευτικοί

Ο Ερντογάν θέλει να μιλήσει με τον Πούτιν μετά τη συνάντηση με τον Ζελένσκι – Τι είπε για τις ΗΠΑ