Ό,τι περνά από το χέρι τους για να αγωνιστεί ο Κέι Σι Ρίβερς στο μεγάλο ματς του Παναθηναϊκού Superfoods με τη Φενέρμπαχτσε την Παρασκευή στο ΟΑΚΑ (21:45) κάνουν ο ίδιος ο παίκτης και το ιατρικό τιμ της ομάδας.

Ο Αμερικανός σούτινγκ γκαρντ/φόργουορντ ταλαιπωρείται από τράβηγμα στον προσαγωγό από τον αγώνα με την ΑΕΚ και συνεχίζει εντατικές θεραπείες. Η κατάστασή του έχει παρουσιάσει βελτίωση, αλλά συνεχίζει να δίνει μάχη με το χρόνο.

Στην αυριανή προπόνηση ή ακόμη και την ημέρα του αγώνα θα ξεκαθαρίσει η συμμετοχή του, τη στιγμή που ο Τσάβι Πασκουάλ δεν υπολογίζει σίγουρα στον Τζέιμς Γκιστ που θα αργήσει να επιστρέψει.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Φαλ: «Δεν είναι δουλειά μου να ανησυχώ για τον ανταγωνισμό - Πρέπει απλώς να είμαι έτοιμος»

Mαρτίνεθ: «Για εμάς τα playoffs είναι σαν τη σκοτεινή πλευρά της σελήνης - Ούτε εμείς θέλουμε τον Παναθηναϊκό»

Σερέλης: «Με τέτοια εμφάνιση δεν μπορείς να νικήσεις τη Βαλένθια - Δίκαια κέρδισε το παιχνίδι»

Δεν μπόρεσε να ακολουθήσει: Τα highlights της ήττας του Παναθηναϊκού από την «καυτή» Βαλένθια

Τα θλιβερά αποδυτήρια του σταφ στη Roig Arena που θυμίζουν αποθήκη - Αταμάν: «Ασεβές για τους προπονητές»!

Καλαϊτζάκης: «Χάθηκαν πολλά παιχνίδια που δεν έπρεπε στη σεζόν - Να νικήσουμε την άλλη βδομάδα και βλέπουμε...»

Μαρτίνεθ: «Προσαρμοστήκαμε στην άμυνα του Παναθηναϊκού και κάναμε εξαιρετικό παιχνίδι»

Αταμάν: «Aυτή η Βαλένθια θα κέρδιζε και τους Λέικερς - Ελπίζω να μην τη συναντήσουμε στα playoffs»!

«Κατώτερος των περιστάσεων ο Παναθηναϊκός, παραδόθηκε πλήρως στις ορέξεις της Βαλένθια»: Το σχόλιο Πετρίδη

Μήνυμα Γιαννακόπουλου: «Κάποιοι δεν έχουν καταλάβει πού βρίσκονται - Δεν δικαιολογείται το μπάσκετ που παίζουμε»!