Άκρως ενδιαφέρουσα σε πολλαπλά επίπεδα η έκτη αγωνιστική της Basket League.

Ο Ήφαιστος μετά το τρίτο του sold out φιλοδοξεί και στο 3/3 στη Λήμνο υποδεχόμενο τον πλήρη ΠΑΟΚ που προέρχεται από νικηφόρο σερί σε εγχώριες και διεθνείς υποχρεώσεις.

Το Λαύριο δίχως προβλήματα φιλοξενεί τον Κολοσσό που αποδέσμευσε λόγω σοβαρού οικογενειακού προβλήματος τον Ταϊρίκ Ντουρέν και βρίσκεται σε αναζήτηση γκαρντ.

Κρίσιμο ματς για τη σωτηρία διεξάγεται στη Νέα Σμύρνη, όπου ο ενισχυμένος Πανιώνιος φιλοξενεί το Ρέθυμνο που ακόμη δεν έχει πανηγυρίσει νίκη.

Ο ισχυρός Χολαργός υποδέχεται τον εξαιρετικό σε Ελλάδα και Ευρώπη Προμηθέα, που ενισχύθηκε με τον Τζέικ Όντουμ, ο οποίος θα πάρει τη θέση του τραυματία Λάνγκστον Χολ, ενώ επιστρέφει μετά από σχεδόν δύο εβδομάδες ο Οκτάβιους Έλις.

Στο τελευταίο χρονικά ματς της ημέρας η Κύμη πάνοπλη υποδέχεται την ΑΕΚ που θα ψάξει το πρώτο της «διπλό» στο πρωτάθλημα χωρίς Μέις, Ξανθόπουλο και Καββαδά και με αμφίβολο τον Σάκοτα που χθες ακολούθησε μέρος της προπόνησης.

Την Κυριακή υπάρχουν δύο μεγάλα ματς, με το Άρης-Περιστέρι να αποτελεί πρόγευμα για το… κυρίως πιάτο με το Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της έκτης αγωνιστικής:



Η επόμενη αγωνιστική (7η):

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube