Η πρώτη χειμερινή μεταγραφή της ΑΕΚ είναι γεγονός. Ο Αστρίτ Αϊντάρεβιτς ανακοινώθηκε λίγο πριν τις 13:30 από την κιτρινόμαυρη ΠΑΕ. Το συμβόλαιο που υπέγραψε ο Σουηδός μέσος είναι διάρκειας δυόμισι ετών.

Ο 26χρονος άσος έφτασε χθες στην Αθήνα, πέρασε από τον πρώτο κύκλο ιατρικών εξετάσεων, τις οποίες ολοκλήρωσε σήμερα το πρωί, ενώ ακολούθως πέρασε από τα γραφεία για να υπογράψει. Νωρίτερα πρόλαβε να ξεναγηθεί στο ΟΑΚΑ, αλλά και στα Σπάτα.

Ο Αϊντάρεβιτς, που έμεινε ελεύθερος από την Έρεμπρο, θα τεθεί άμεσα στη διάθεση του Ζοσέ Μοράις, προκειμένου να προσαρμοστεί το ταχύτερο δυνατό και να μπορεί να βοηθήσει την ΑΕΚ από την αρχή του 2017.

Η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Σουηδό μεσοεπιθετικό Αστρίτ Αϊντάρεβιτς, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας δυόμιση ετών

Ο Αστρίτ Αϊντάρεβιτς γεννήθηκε στις 17 Απριλίου 1990 στην Πρίστινα της πρώην Γιουγκοσλαβίας αλλά το 1992 η οικογένειά του εγκαταστάθηκε στη Σουηδία.

Από την παιδική του ηλικία έπαιξε ποδόσφαιρο στην Φάλκενμπεργκς και το 2007 βρέθηκε στην ομάδα νέων της Λίβερπουλ με την οποία πανηγύρισε την ίδια χρονιά το Κύπελλο Νέων. Το 2009-10 αγωνίστηκε ως δανεικός σε Λέστερ και Χέρφορντ. Επέστρεψε στη Σουηδία το 2010 για να ενταχθεί στην Έρεμπρο και ακολούθησε η μεταγραφή του στην Νόρκεπινγκ (2011-12).

Το πρώτο μεγάλο του επαγγελματικό βήμα εκτός Σουηδίας έγινε το 2012 όταν εντάχθηκε στη Σταντάρ Λιέγης, από την οποία δόθηκε δανεικός στην Τσάρλτον το 2014 και στη Χέλσινγμποργκ το 2015. Τελευταίος του σταθμός (2015-16) ήταν η Ερεμπρο.

Ο Αστρίτ Αϊντάρεβιτς έχει αγωνιστεί στις Εθνικές Ομάδες U17, U19, U21 και U23 της Σουηδίας και ήταν ο αρχηγός της τελευταίας που εκπροσώπησε τη χώρα του στο ποδοσφαιρικό τουρνουά των Ολυμπιακών Αγώνων του Ρίο το περασμένο καλοκαίρι.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Παναθηναϊκός: «Έγκαιρη προσέλευση στο Πανθεσσαλικό για το καλό όλων» - Ανοίγουν στις 15:00 οι θύρες

Στασινόπουλος για Λιόλιο: «Ο στόχος να φύγει από το μπάσκετ επετεύχθη – Το έγκλημα θα τιμωρηθεί, προτείνω Γιαννάκη»

Αθανασίου: «Μεγάλο το δέσιμο του κόσμου με τον Παναθηναϊκό-Δύσκολο το ματς στον Βόλο»

Βόλος: «Ο Λούνα εξοφλήθηκε πλήρως - Το έγγραφο που το αποδεικνύει» (pic)

Τσακίρης: «Πρέπει να βρει ισορροπία μεταξύ εντός και εκτός έδρας η ΑΕΚ»

Τσορμπατζόγλου: «Έχει μάθει να παίζει με απουσίες ο ΠΑΟΚ - Δεν νομίζω με δύο φορ, τα δεδομένα για την 11άδα»

Νικολακόπουλος: «Θα έχει μεγάλο κέρδος ο Ολυμπιακός την άλλη Κυριακή, αν κάνει καλά σήμερα τη δουλειά του…»

Πένια: «Πολύ θετική η εμπειρία στον Παναθηναϊκό-Αισθητή παντού η αντιπαλότητα με Ολυμπιακό»

Stoiximan Super League: Κυριακή με Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, Άρη και ΠΑΟΚ στην 8η αγωνιστική

Στο «μικροσκόπιο» της Ρόμα ο Πιρόλα - Τον υπολογίζει και ο Μαντσίνι

TAGS: A.E.K.