Ένας αετός ονόματι Ατίλα είναι η μασκότ της Άιντραχτ Φρανκφούρτης, με το εντυπωσιακό πτηνό να κάνει την εμφάνισή του στα εντός έδρας ματς της ομάδας.

Σε ένα εξ αυτών, ο Ουγκό Εκιτικέ είχε την ευκαιρία να γνωριστεί με τον Ατίλα, ο οποίος μάλλον τον… τρομοκράτησε άθελά του!

Στο βίντεο που ακολουθεί, διακρίνεται ο Γάλλος φορ να πλησιάζει προσεκτικά τη μασκότ και να τη χαϊδεύει, πριν πεταχτεί στην εικόνα του ανοίγματος των φτερών του αετού.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Θαύμα στην Αυστρία: Αλεξιπτωτίστρια έμεινε αλώβητη από εναέρια σύγκρουση με αεροσκάφος - Δείτε βίντεο

Στη Ρουμανία κόλλησε ασθενοφόρο και το έσπρωχναν οι παίκτες με τα χέρια!

Φίλος της Φλουμινένσε έμαθε ότι θα γίνει μπαμπάς με τον πιο γλυκό τρόπο μέσα στο «Μαρακανά»

Απίθανο: Παίκτης του Football Manager ταξίδεψε 2,500 χλμ. για να δει την ομάδα του στην πραγματική ζωή!

Η αγάπη μετακινεί βουνά… κυριολεκτικά: Την ώρα του γάμου έγινε κατολίσθηση!

Ακαθόριστο σκηνικό στο Ακασούσο-Χιμνάσια: Οπαδός άρπαξε την κάμερα και διέκοψε τη μετάδοση!

Ο Λούκα Γκάβραν «χτύπησε» στο 90' και έγραψε ιστορία στο MLS

Αιγύπτιος ποδοσφαιριστής φίλησε τον διαιτητή γιατί μέτρησε γκολ της ομάδας του

Ο «Χριστός» στη Σεούλ ανυψώθηκε στους ουρανούς -όντως- και εξαφανίστηκε στα σύννεφα

«Ένα μωρό γεννιέται αυτήν τη στιγμή στο Rogers Place»: Γυναίκα έφερε στον κόσμο παιδί εν ώρα αγώνα του NHL!