Στα ημιτελικά του Κυπέλλου Γερμανίας έστειλε την Άιντραχτ Φρανκφούρτης ο Κόλο Μουανί!

Ο 24χρονος Γάλλος επιθετικός, που αποτελεί ένα από τα πιο «καυτά» ονόματα στην Ευρώπη αυτήν τη στιγμή, πέτυχε δύο γκολ μέσα σε ένα τρίλεπτο (11', 13'), και… καθαρίζοντας μόνος του την Ουνιόν Βερολίνου (2-0), χάρισε στους «αετούς» την πρόκριση στους «4» του DFB-Pokal!

Με δεδομένο ότι η κάτοχος του Europa League στην Bundesliga έχει πέσει στην 6η θέση και έχει χάσει έδαφος για την 4άδα και το Champions League της επόμενης περιόδου, θέλει τη διάκριση στο Κύπελλο Γερμανίας. Τελευταία φορά από τις 5, συνολικά, που το κατέκτησε, ήταν το 2018, όταν επικράτησε 3-1 της Μπάγερν Μονάχου στο Βερολίνο. Οι Βαυαροί, να σημειωθεί, υποδέχονται τη Φράιμπουργκ στον άλλο προημιτελικό της ημέρας.

Όσο για την Ουνιόν, πέρυσι είχε φτάσει ως τα ημιτελικά του Κυπέλλου, όπου αποκλείστηκε με σκορ 2-1 από τη μετέπειτα Κυπελλούχο, Λειψία, αλλά φέτος το ταξίδι σταμάτησε νωρίτερα.

Τα προημιτελικά του DFB-Pokal:

Άιντραχτ Φρανκφούρτης-Ουνιόν Βερολίνου 2-0
Μπάγερν Μονάχου-Φράιμπουργκ
Νυρεμβέργη-Στουτγκάρδη
Λειψία-Ντόρτμουντ

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ντόρτμουντ: «Ένα άλλο σχέδιο θα τεθεί σε εφαρμογή» - Εννοούσε τον Κωνσταντέλια ο Κράμερ;

Ντόρτμουντ-Ρόμα: Βασικός ο Καρέτσας για τους Βεστφαλούς - Εκτός ενδεκάδας ο Κουλιεράκης

Sky Sports: «Στο στόχαστρο της Ντόρτμουντ ο Κωνσταντέλιας μετά την υπόθεση Ελ Μαλά»

Επενδύει στο μέλλον η Μπάγερν: Έκανε δικό της τον 18χρονο Εντιαγέ έως το 2031

Στις 19 Αυγούστου η απονομή του Χρυσού Παπουτσιού στον Χάρι Κέιν

Έλαμψαν Καρέτσας και Τζόλης και μονοπώλησαν το ενδιαφέρον στο φιλικό της Άρσεναλ με την Ντόρτμουντ!

Αποθέωση Sky Sports για Καρέτσα: «Αυτό το παιδί μοιάζει με διαμάντι!»

Μαγικό ντεμπούτο από Καρέτσα στην Ντόρτμουντ με γκολ κόντρα στην Άρσεναλ!

Ντεμπούτο για τον Καρέτσα στην Ντόρτμουντ κόντρα στην Άρσεναλ - Βασικός και ο Τζόλης για τους «κανονιέρηδες»

Στην αποστολή της Ντόρτμουντ για το φιλικό με την Άρσεναλ του Τζόλη ο Καρέτσας