Δεν έμεινε για πολύ καιρό «κενή» η θέση του αθλητικού διευθυντή στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης, καθώς ως γνωστόν σε έναν μήνα ο Φρέντι Μπόμπιτς θα αποχωρήσει για την Χέρτα Βερολίνου.

Κι αυτό γιατί, σήμερα, ανακοινώθηκε από τους «αετούς» ότι τον εν λόγω ρόλο θα αναλάβει ο Μάρκους Κρέσε, που τερμάτισε το συμβόλαιό του με την Λειψία την περασμένη Δευτέρα, ξεκινώντας από την 1η Ιουνίου!

Ο 40χρονος Γερμανός ξεκίνησε ως βοηθός προπονητή στη Μπάγερ Λεβερκούζεν, μετά το τέλος της ποδοσφαιρικής του καριέρας, ενώ ανέλαβε καθήκοντα τεχνικού διευθυντή στην Πάντερμπορν.

Για να μετακομίσει στους «κόκκινους ταύρους» με περισσότερες αρμοδιότητές αρχικά, οι οποίες ωστόσο σταδιακά περιορίστηκαν, με αποτέλεσμα να ζητήσει να αποχωρήσει.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ο Κάριους χαμογελά ξανά με back-to-back βραβεία Man of the Match στη Σάλκε!

Η Μπάγερν φιλοξενήθηκε σε… λυόμενα στο γήπεδο της Έλβερσμπεργκ και το «τούνελ» των αποδυτηρίων ήταν ένα δρομάκι!

Μπάγερν: Έστειλε σκάουτ για τον 20χρονο Λούκα Χόντακ – Στο «κόλπο» και η Φέγενορντ

Η Έλβερζμπεργκ ζόρισε την Μπάγερν αλλά ο Κέιν άνοιξε λογαριασμό και καθάρισε!

Η Λειψία… σκόρπισε στους πέντε ανέμους το απογοητευτικό Αμβούργο

Κόβατς για Καρέτσα: «Ευτυχώς δεν βρέθηκε κάτι ανησυχητικό» - Επέστρεψε στις ατομικές προπονήσεις

Ασταμάτητη η Ντόρτμουντ, 3Χ3 στο ρελαντί υπό το βλέμμα του Καρέτσα - Πρώτη νίκη για Χόφενχαϊμ πριν τον ΟΦΗ

Η Σάλκε είναι ξανά εδώ: Πέρασε εντυπωσιακά από το Βερολίνο για την πρώτη νίκη μετά την επιστροφή στην Bundesliga!

«Η επιστροφή ξεκινάει εδώ»: Η Ντόρτμουντ στο πλευρό του Κωνσταντέλια

Ο Κέιν μίλησε για το μέλλον του στην Μπάγερν, με το συμβόλαιό του να λήγει στο τέλος της σεζόν