Θετικά δείγματα για την συμμετοχή του στο ερχόμενο ματς του Πανιωνίου κόντρα στον Παναιτωλικό για την 30η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας άφησε ο Απόστολος Γιάννου στην προπόνηση της Παρασκευής.

Ο διεθνής επιθετικός ξεκίνησε το πρόγραμμα με ατομικό, όμως στη συνέχεια μπήκε στο κανονικό πρόγραμμα αφήνοντας ελπίδες πως θα είναι στη διάθεση του Μαρίνου Ουζουνίδη.

Ευχάριστα είναι τα νέα και για τον Αλέξανδρο Μουζακίτη, ο οποίος προπονήθηκε για πρώτη φορά μετά την αρθροσκόπηση που έχει υποβληθεί και μετράει αντίστροφα για την επιστροφή του. Αντίθετα, οι Αριέλ Ιμπαγάσα και Ξενοφώντας Πάνος συνέχισαν με ατομικό.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Νικολακόπουλος: «Δεν υπάρχει καλύτερο στον Ολυμπιακό, αν ξεμπούκωσε ο Ελ Κααμπί!»

Αθανασίου: «Από τις πιο σημαντικές νίκες του Παναθηναϊκού στο πρωτάθλημα, έχει βρει ένα πλαίσιο που λειτουργεί»

Η ιαχή «νάτοι οι πρωταθλητές» και όλη η ΑΕΚ μια αγκαλιά στο τέλος

Κετσετζόγλου: «Φάουλ πριν το πέναλτι του Βόλου, στο χέρι του Μπουζούκη το Σάββατο πέναλτι την Κυριακή ούτε... κόρνερ»

Σταματέλος: «Άγχωσε η εικόνα του Ολυμπιακού σε κάποια διαστήματα κόντρα στον Πανσερραϊκό»

Τσορμπατζόγλου: «Καλή η εμφάνιση του ΠΑΟΚ βάσει των δεδομένων - Έτσι έχει η κατάσταση με τραυματίες και επιστροφές»

Βόλος: «Σε άλλα παιχνίδια αδικήθηκε η ΑΕΚ, αλλά χθες εμείς αδικηθήκαμε κατάφωρα»

Σαββόπουλος: «Η χθεσινή εμφάνιση του Άρη δείχνει πόσο άργησε να πάει σε αλλαγή προπονητή»

Δεσύλλας: «Καλή ψυχολογία και αλλαγές έδωσαν στον Παναθηναϊκό μια εύκολη νίκη - Θα κρίνουν πολλά τα δύο επόμενα ματς»

Ευαγγέλου στο Παναθηναϊκός - ΟΦΗ και ο Φωτιάς στο Κηφισιά-ΠΑΟΚ