Συγκρατημένη αισιοδοξία επικρατεί στον Ολυμπιακό για τη συμμετοχή των Ματ Λοτζέσκι και Δημήτρη Κατσίβελη, για το ματς κόντρα στη Βαλένθια στο πλαίσιο της πρεμιέρας των ομίλων της Ευρωλίγκας (16/10).

Τόσο ο Αμερικανός όσο και ο Έλληνας γκαρντ δεν προπονήθηκαν τη Δευτέρα (13/10), ωστόσο στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο εκτιμάται πως και οι δύο θα είναι σε θέση να ακολουθήσουν την αποστολή στην Ισπανία για το ματς με τις «νυχτερίδες».

Ο Λοτζέσκι είχε μείνει εκτός 12άδας στη νίκη του Ολυμπιακού επί του Απόλλωνα Πατρών, λόγω ενοχλήσεων στον αχίλλειο τένοντα, ενώ στο ίδιο ματς ο Κατσίβελης είχε δεχθεί μία «γονατιά», με αποτέλεσμα να μην συνεχίσει. Έτσι, οι δύο «ερυθρόλευκοι» έμειναν προληπτικά εκτός από την προπόνηση της Δευτέρας, ωστόσο είναι πολύ πιθανό να συμμετέχουν την Τρίτη (14/10).

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ: Ελληνικός τελικός με άρωμα Super Cup στο 8ο «Παύλος Γιαννακόπουλος»

Ευχαρίστησε τον Γιαννακόπουλο ο Ερασιτέχνης: «Μεγάλη ενέργεια Παναθηναϊκής αλληλεγγύης - Ο σύλλογος είναι οικογένεια»

Ομπράντοβιτς: «Σήμαινε πολλά για εμένα ο Παύλος, ήταν δεύτερος πατέρας μου - Με τον Δημήτρη είμαστε στην ίδια γραμμή»

«Η άμυνα του Παναθηναϊκού, ο Φρανσίσκο, αλλά και ο ΠΑΟΚ που δείχνει ότι… έρχεται»: Το σχόλιο των Ρομπόλη και Πετρίδη

Φρανσίσκο: «Νιώθω 1000% έτοιμος, πολύ καλή η συνεργασία με Ομπράντοβιτς - Ανυπομονώ να φωνάξω μαζί με τον κόσμο»

Μαντζούκας: «Βγάλαμε ενέργεια από την άμυνα, πήραμε αυτά που έπρεπε από το ματς»

Η βραδιά «πράσινης» ενότητας και οι... πύραυλοι του Ζοτς: Τα highlights από τη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Μπουργκ

Άλλο επίπεδο ο Παναθηναϊκός, έκανε πλάκα στην Μπουργκ στη μεγάλη επιστροφή του Ομπράντοβιτς!

Το τρίποντο του 16χρονου Βαρβαρίτη και η καθολική αποθέωση από το κοινό του Παναθηναϊκού!

Το κοινό ποστάρισμα ΠΑΕ και ΚΑΕ με Αλαφούζο και Γιαννακόπουλο: «United we stand»!