Μπορεί να μην υπάρχει άμεσος συσχετισμός μεταξύ των χθεσινών καταιγιστικών εξελίξεων για το γήπεδο του Παναθηναϊκού και των πρωτοβουλιών της πολιτείας γι’ αυτό αλλά και για άλλες αθλητικές εγκαταστάσεις, αλλά μόνο ως θετικά αντιμετωπίζονται τα νέα αυτά από την ΑΕΚ.

Οι άνθρωποι της ΠΑΕ και της «Δικέφαλος 1924» εκτιμούν πως αυτή η στάση της κυβέρνησης θα δημιουργήσει ένα ντόμινο θετικών εξελίξεων και πως η πολιτεία δύσκολα θα αρνηθεί πλέον στην ΑΕΚ την αυτονόητη βοήθεια για ένα πρότζεκτ που σε αντίθεση με αυτό στο Γουδή για τους «πράσινους» είναι πολύ προχωρημένο και ουσιαστικά απομένει να ξεπεραστεί ένα εμπόδιο: αυτό του Δήμου που δεν δίνει τα υψόμετρα.

Η μοναδική απαίτηση της ΑΕΚ είναι να καλυφθεί με τροπολογία το νομικό κενό που υπάρχει στον οικοδομικό κανονισμό. Υπενθυμίζεται πως ο προηγούμενος προέβλεπε πως αν ο δήμος αρνούταν χωρίς ουσιαστικό λόγο να δώσει τα υψόμετρα, μπορούσε να παρακαμφθεί από την Περιφέρεια, ωστόσο στο νέο νόμο υπάρχει παράλειψη σε αυτό το πεδίο και αυτό ζητεί η «Ένωση» να διευθετηθεί με τροπολογία.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τα highlights από το ντέρμπι του «Γ. Καραϊσκάκης» και την ισοπαλία του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ

Αλγουαθίλ: «Ήρθαμε ισόπαλοι, αλλά νιώθουμε σαν να χάσαμε - Είναι πολύ νωρίς ακόμη, υπάρχουν πολλοί βαθμοί μπροστά»

Σοκ με Γιάκιτς στον ΠΑΟΚ: Υπέστη κάκωση έσω πλαγίου - Το διάστημα απουσίας του

Άντριγια Ζίβκοβιτς: Έφτασε τα 9 γκολ απέναντι στον Ολυμπιακό

Αντύπας: «Πέταξε δύο βαθμούς ο Ολυμπιακός-Το λάθος στο γκολ είναι του Ορτέγκα»

Λίσι: «Είχαμε τις ευκαιρίες για να νικήσουμε - Φαίνεται η ενότητα που υπάρχει στα αποδυτήριά μας»

Τσορμπατζόγλου: «Ο ΠΑΟΚ πήρε εύκολα τον βαθμό - Κέρδος η αυτοπεποίθηση και η συσπείρωση ενόψει διακοπής»

Νικολακόπουλος: «Ο Ολυμπιακός έκανε δώρο στον ΠΑΟΚ και στον Παναθηναϊκό»

Σουτ-οβίδα του Γκονσάλες, ο Μοναστηρλής λέει «όχι» και το 1-1 παρέμεινε

Βαθμολογία Stoiximan Super League: Ξέφυγε στο +4 ο πρωτοπόρος Παναθηναϊκός, πλησίασε τον Ολυμπιακό η ΑΕΚ

TAGS: A.E.K.