Με εντολή του υπουργού Ανάπτυξης, Τάκη Θεοδωρικάκου, η ΔΙΜΕΑ πραγματοποιεί έκτακτους ελέγχους σε εταιρείες, πρατήρια πώλησης καυσίμων – πετρελαιοειδών, για την παραβίαση του πλαφόν στον όριο κέρδους, το οποίο ισχύει έως 30/6.

Σύμφωνα με τις βεβαιώσεις προστίμων, για τον μήνα Μάιο, που αναρτήθηκαν στην ηλεκτρονική σελίδα του υπουργείου Ανάπτυξης, επιβλήθηκαν από τη ΔΙΜΕΑ πρόστιμα από 500 ευρώ έως και 3.000 ευρώ σε 53 επιχειρήσεις, αλλά σε δύο περιπτώσεις επιβλήθηκαν πρόστιμα ύψους 52.000 ευρώ και 18.000 ευρώ.

Τα πρόστιμα αφορούσαν στην εφαρμογή των κανόνων ρύθμισης της αγοράς προϊόντων, σύμφωνα με τις διατάξεις του ν. 4177/2013 και της κατ' εξουσιοδότηση αυτού υπουργικής απόφασης 91354/30.08.2017 «Κωδικοποίηση Κανόνων Διακίνησης και Εμπορίας Προϊόντων και Παροχής Υπηρεσιών (Κανόνες ΔΙ.Ε.Π.Π.Υ.)».

Πηγή: Skai.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Δίκη για τα Τέμπη: Κατέθεσαν οι γονείς της Αγάπης Τσακλίδου και ο αδερφός του Ανδρέα Παυλίδη

Θάνατος Μαζωνάκη: Τι είναι η προποφόλη, το φάρμακο που σκότωσε τον Μάικλ Τζάκσον

Προφυλακίστηκε ο 35χρονος για την επίθεση στην οδηγό ταξί στη Νέα Ιωνία - Τι υποστήριξε

H Κατερίνα Γαλανού Γενική Διεθύντρια του ΣΚΑΪ 100,3

Video από το ατύχημα με το αγωνιστικό αυτοκίνητο στο Αγρίνιo - Στη ΜΕΘ ο 31χρονος οδηγός

Θάνατος Μαζωνάκη: Ο ΙΣΑ ζητά συμπληρωματική ποινική δίωξη κατά των δύο γιατρών

Θάνατος Μαζωνάκη: «Μίλησε» το κινητό της γιατρού - Έσβησε συνομιλίες, αναζητούσε στην AI τρόπους επαναφοράς από μέθη

«Το μέλλον στα χέρια σας»: Πρόωρες εκλογές για τις 29 Νοεμβρίου ανακοίνωσε ο Σάντσεθ - Αιχμές για Νετανιάχου

12χρονη σκοτώθηκε από πυροβολισμούς μετά από καβγά για θέση στάθμευσης στις ΗΠΑ

Άγριος διαπληκτισμός στη Λάρισα: 21χρονος μαχαίρωσε υπεύθυνο καταστήματος