Αιχμές για τον Ολυμπιακό άφησε ο Γιώργος Κούδας. Ο παλαίμαχος άσος του ΠΑΟΚ μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης κατηγόρησε τους ερυθρόλευκους πως θέλει να διώξει από τη χώρα τον Ιβάν Σαββίδη.

«... αλλά δε θα το καταφέρει, γιατί όλοι εμείς είμαστε στο πλευρό του Σαββίδη και της οικογένειάς του και ο ίδιος είναι αποφασισμένος για όλα», υποστήριξε ο Κούδας.

Διαβάστε αναλυτικά όσα ανέφερε στη συνέντευξη του στον ραδιοφωνικό σταθμό “Focus της Θεσσαλονίκης.

Αναλυτικά, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής δήλωσε:

“Εύχομαι υγεία σε όλο τον κόσμο και σε αυτόν τον άνθρωπο που ήρθε στην ομάδα μας και μας έδωσε την ώθηση που χρειαζόμασταν, τον Ιβάν Σαββίδη. Τον άνθρωπο, που θέλει ο Ολυμπιακός να διώξει από τον ΠΑΟΚ και την Ελλάδα, αλλά δε θα το καταφέρει, γιατί όλοι εμείς είμαστε στο πλευρό του Σαββίδη και της οικογένειάς του και ο ίδιος είναι αποφασισμένος για όλα. Ο Σαββίδης ανέβασε ψηλά τον ΠΑΟΚ, επενδύει στη Βόρεια Ελλάδα και αυτό δεν το θέλουν. Δε θέλουν την πρόοδο εδώ πάνω. Δεν το βλέπετε; Κάποια στιγμή θα καθίσουμε να συζητήσουμε με τη γλώσσα της αλήθειας για αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα και τη λάσπη που πέφτει και τότε θα γίνουν τρομερές αποκαλύψεις. Υγεία σε όλο τον κόσμο, ευχόμαστε και του χρόνου να είμαστε γεροί και να έχουμε ξεφύγει από την πανδημία που μας απειλεί και μας έκλεισε στα σπίτια μας”.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Χειρουργήθηκε ο Ουναΐ, σε 4-5 μήνες η επιστροφή του στον Παναθηναϊκό

Τελεσίδικη απόφαση: Απορρίφθηκαν οι εφέσεις, αφαιρούνται οι βαθμοί από Βόλο και Πανσερραϊκό!

Πειθαρχική δίωξη της ΕΠΟ στην ΠΑΕ Άρης

Νικολακόπουλος: «Ο Ολυμπιακός έχει πλέον βρει διαφορετικά μοτίβα και φτάνει στις νίκες»

Το νέο, κορυφαίο app της ΠΑΕ Παναθηναϊκός είναι το μέλλον της ψηφιακής εμπειρίας των φιλάθλων!

Δεσύλλας: «Η σημασία της παρουσίας του Αλαφούζου στη σημερινή προπόνηση - Ο Ραστόντερ έχει ήδη 4 γκολ»

Άμεση επιστροφή στη δουλειά και προετοιμασία για την ΑΕΚ στον Παναθηναϊκό

Στο προπονητικό του Παναθηναϊκού ο Αλαφούζος, είχε συνομιλίες με Νίστρουπ, Κοτσόλη και παίκτες

Τσανάκας: «Πάλι σοβαρός ο Ολυμπιακός, νικάει και από… συνήθεια - Είχε το θράσος που χρειάζεται ο Τουφάκης»

Κετσετζόγλου: «Βλέπω μια αυταρέσκεια στην ΑΕΚ φέτος - Θα έρθουν και άλλες… φάπες με τέτοια νοοτροπία»

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.