Σε καλή κατάσταση φαίνεται να είναι η Μίντιλαντ, λίγες μέρες πριν το πρώτο παιχνίδι κόντρα στον Παναθηναϊκό, στη Λεωφόρο (21/8), για τα playoffs του Europa League. Οι «Λύκοι» επικράτησαν με σκορ 2-1 -εκτός έδρας- της Κοπεγχάγης, σημειώνοντας έτσι την τρίτη σερί τους νίκη στο πρωτάθλημα και τέταρτη σε σύνολο πέντε αγωνιστικών!

Το πρώτο ημίχρονο του ντέρμπι έληξε χωρίς σκορ, με τον Νίλσεν να δίνει το προβάδισμα στη Μίντιλαντ στο 81ο λεπτό και τον Ιγκμπούν να κάνει δύο τα τέρματά της στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων της αναμέτρησης. Η Κοπεγχάγη το μόνο που έκανε ήταν να κερδίσει ένα πέναλτι -σχεδόν με τη… σέντρα- και με την εύστοχη εκτέλεση του Κορνίλιους, να διαμορφώσει στο 90+4’ το τελικό 2-1.

Η σύνθεση της Μίντιλαντ: Χάουγκααρντ, Ντίκο, Νίλσεν, Σβιατσένκο (46’ Τζ. Λάρσεν), Λαούριντσεν, Πόουλσεν, Άντερσον (63’ Ονουάτσου), Οζοτσουκούο, Σίστο (81’ Μ. Λάρσεν), Ράσμουσεν, Ιγκμπούν.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Εξετάσαμε τη φάση αλλά…» - Η ατάκα του Στίλερ στους παίκτες του Παναθηναϊκού για το 2ο γκολ της Μπέτις

Δεσύλλας: «Κακό φινάλε, αλλά θετικό πρόσημο στην ευρωπαϊκή πορεία - Καθοριστικό το δεύτερο γκολ»

Παναθηναϊκός: Κρατάει το ταξίδι, την επιστροφή και «χτίζει» για τη συνέχεια

Πελίστρι: «Τα δώσαμε όλα, εκμεταλλεύτηκε την έδρα η Μπέτις, διαφορετικά αν σκόραρα»

Μπενίτεθ: «Η Μπέτις ήταν ανώτερη ομάδα και προκρίθηκε δίκαια - Ο Παναθηναϊκός χρειάζεται χρόνο και μεταγραφές»

Τα χρήματα που εξασφάλισε ο Παναθηναϊκός από τη φετινή του πορεία στην Ευρώπη

Ηρωική Μπολόνια ξέρανε τη Ρόμα σε μυθική ματσάρα στην παράταση!

Τα γκολ και τα highlights της ήττας του Παναθηναϊκού από την Μπέτις

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού χειροκρότησαν τον κόσμο για τη στήριξη στο «Καρτούχα»

Ίνγκασον: «Είναι δύσκολο μετά από αυτό το αποτέλεσμα, αλλά πρέπει να αισθανόμαστε περήφανοι για τη φετινή πορεία»