Την εξαιρετική πορεία των τελευταίων εβδομάδων στη Γ’ Εθνική συνέχισε ο Ηρακλής.

Παρόλο που δυσκολεύτηκε, ο «Γηραιός» βρήκε τον τρόπο να καθαρίσει τον μαχητικό Μακεδονικό στο Καυτανζόγλειο με 1-0.

Ο εξαιρετικός Γουμάγιας σταμάτησε τους «κυανόλευκους» στις ευκαιρίες που έφτιαξαν στο πρώτο ημίχρονο, ωστόσο δεν μπόρεσε να κάνει τίποτα στο 56’.

Τότε ο Ρόβας έπιασε κοντινό σουτ (έπειτα από ασίστ του Παπαδόπουλου) και στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα, πέτυχε το πέμπτο του γκολ φέτος.

Αφού προστάτευσε αποτελεσματικά λοιπόν στη συνέχεια αυτό το προβάδισμα, ο Ηρακλής σφράγισε την τέταρτη συνεχόμενη νίκη και έμεινε σε απόσταση βολής από την κορυφή της βαθμολογίας.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τέλος εποχής στον Ιωνικό: Αποχωρεί η οικογένεια Τσιριγώτη μετά από οκτώ χρόνια

Στον Πανναξιακό και τη νέα σεζόν ο Μανωλάς

H ΔΕΑΒ έκοψε το γήπεδο σε δυο φυσικά πρόσωπα για όσα έγιναν στο Πύργος - Ζάκυνθος

Προπονητής σε ομάδα έκπληξη ο Βαζέχα!

Toποθετήθηκε δημόσια ο Καλαμάρης για το ενδιαφέρον του για τον ΠΑΣ: «Μέσα στις επόμενες 15 ημέρες θα έχω πλήρη εικόνα»

Γ' Εθνική: Φιέστα για τον Απόλλωνα Καλαμαριάς - Θρίλερ στον Β' όμιλο με τριπλή ισοβαθμία και πρωταγωνίστρια τη Ζάκυνθο!

«Έσπασε» το απόλυτο του Πανθρακικού ο Εθνικός Νέου Κεραμιδίου

Τιμωρία της ΔΕΑΒ στην ΠΑΣ Πύργος για τα μπουκάλια, τον τραυματισμό παίκτη στο κεφάλι και τη διακοπή!

Γ' Εθνική: Στη Super League 2 ο Απόλλων Καλαμαριάς - Το θρίλερ για την άνοδο συνεχίζεται στο Β' Όμιλο

Άνοδος για Πανθρακικό, «ζωντανοί» Απόλλων Καλαμαριάς και Άρης Πετρούπολης - Παραμένει ουραγός ο Εθνικός!