Διήμερο ανανεώσεων στον Αγροτικό Αστέρα, καθώς την Πέμπτη ανανεώθηκε η συνεργασία με τον Νίκο Σαμουηλίδη για ένα έτος και σήμερα με τους Χρήστο Παλάσκα-Άγγελο Καραντασιάδη για το ίδιο χρονικό διάστημα.

Η ανακοίνωση

Η Π.Α.Ε. Αγροτικός Αστέρας 1932 ανακοινώνει την ανανέωση συμβολαίου με τον αμυντικό Χρήστο Παλάσκα.

Ο 24χρονος κεντρικός αμυντικός επέκτεινε τη συνεργασία του με τους «σταχυοφόρους» για ακόμα ένα έτος, το τέταρτο συνολικά της καριέρας του στον Εύοσμο.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που συνεχίζω στην ομάδα της περιοχής που μεγάλωσα. Θελώ να ευχαριστήσω για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου τον Πρόεδρο, τη διοίκηση και το τεχνικό επιτελείο και θέλω να ανταποδώσω με την προσφορά μου στον αγωνιστικό χώρο. Θα κάνω ότι περνά από τα ποδια μου για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο», δήλωσε ο παίκτης στην ιστοσελίδα του συλλόγου.

Η ανακοίνωση

Η Π.Α.Ε. Αγροτικός Αστέρας 1932 ανακοινώνει την ανανέωση συμβολαίου με τον αμυντικό Άγγελο Καραντασιάδη.

Ο 23χρονος κεντρικός αμυντικός επέκτεινε τη συνεργασία του με τον ιστορικό σύλλογο του Ευόσμου για ακόμα ένα χρόνο.

«Αισθάνομαι χαρά και ικανοποίηση, γιατί συνεχίζω για τρίτη χρονιά σε μία ομάδα που έχω συνδέσει πλέον μεγάλο κομμάτι της ποδοσφαιρικής μου καριέρας. Τα προηγούμενα χρόνια έζησα σπουδαίες επιτυχίες φορώντας αυτή τη φανέλα και θέλω διακαώς να ζήσω στο μέλλον ανάλογες στιγμές. Έχω μεγάλη ορέξη για δουλειά και ανυπομονώ να ξεκινήσει η χρονιά. Με ενθουσιάζει το γεγονός, ότι παρά τα προβλήματα στη χώρα μας, η ομάδα παραμένει φιλόδοξη και αποφασισμένη να συνεχίσει να προοδεύει», δήλωσε ο Άγγελος Καραντασιάδης στην ιστοσελίδα του συλλόγου.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Δεκάδες καπνογόνα στον μώλο της Καλαμάτας πριν από τη φιέστα ανόδου της Μαύρης Θύελλας - Βίντεο του sport-fm.gr

Νίκες παραμονής για Νέστο και ΠΑΟΚ Β - Βύθισε και άλλο τον ΠΑΣ ο Καμπανιακός

Super League 2: Μάχες επιβίωσης σε Χανιά, Ηλιούπολη και Χρυσούπολη

Super League 2: ΔΣ μέσω τηλεδιάσκεψης - Τα θέματα που θα συζητηθούν

Άλλαξε την απόφασή του ο Σπηλιώτης - Ανέβαλε τα ματς στο τοπικό Μεσσηνίας ελέω της φιέστας της Καλαμάτας!

Βέλη της Καλαμάτας στον πρόεδρο της ΕΠΣ Μεσσηνίας: «Βρήκε τον τρόπο να μην διευκολύνει τον κόσμο σε ημέρα γιορτής»

«Βαριά» καμπάνα στον Κολοβό για την αποβολή του από το ματς με την Καλαμάτα

Βασιλόπουλος: «Θα τηρηθεί πλήρως το χρονοδιάγραμμα, Νοέμβριο θα παίζει η Καλαμάτα στο σπίτι της»

Παπαδόπουλος ενόψει του Μαρκό-Πανιώνιος: «Να παραμείνουμε ανταγωνιστικοί μέχρι το τέλος»

Το πρόγραμμα της φιέστας της Καλαμάτας: «Η Μαύρη Θύελλα την Κυριακή γιορτάζει»