Το Χουάν Κάρλος Ναβάρο βράβευσε η Euroleague, δια χειρός Θοδωρή Παπαλουκά, πριν την έναρξη της αναμέτρησης της Μπαρτσελόνα με τον Ολυμπιακό, για τη 10η αγωνιστική του Top 16 της Euroleague.

Ο Ισπανός γκαρντ με τη συμμετοχή στο ματς με τους «ερυθρόλευκους» έφτασε τις 253 στη διοργάνωση παίρνοντας τα ηνία από τον «Τεό» που σταμάτησε στις 252.

Ο αρχηγός των «μπλαουγκράνα» καταχειροκροτήθηκε από τους φιλάθλους που βρίσκονταν στο «Παλάου Μπλαουγκράνα», ενώ προβλήθηκε video με παίκτες που μίλησαν για τον «Λα Μπόμπα», ανάμεσά τους oι NBAers και συμπαίκτες του στην εθνική Ισπανίας, Πάου και Μαρκ Γκασόλ.

Δείτε το video από την web TV του sport-fm.gr για το επίτευγμα του Ισπανού

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Το Σούπερ Καπ της Ευρωλίγκας οδεύει προς Άμπου Ντάμπι - Ανοιχτό και το σενάριο Κωνσταντινούπολης

Κορυφαίος παράγοντας της EuroLeague ο Γιανκούνας της Ζαλγκίρις

Μπουενο: «Πιστεύω ακόμα ότι μπορούμε να βρούμε κοινό σημείο με το ΝΒΑ - Η Ευρωλίγκα δεν ήταν ποτέ άλλοτε τόσο δυνατή»

Η ανάρτηση της Ευρωλίγκας για Ομπράντοβιτς-Διαμαντίδη: «Ακριβώς όπως παλιά»

Ευρωλίγκα: Με 24 ομάδες από τη σεζόν 2027/28 - Επενδύσεις άνω των 1,2 δισ. ευρώ

Ανέλαβε πρόεδρος της Ένωσης προπονητών της Ευρωλίγκας ο Πασκουάλ

Παρτίζαν: «Ο Μπόνγκα ενεργοποιεί τη ρήτρα του και πάει σε άλλη ομάδα της Ευρωλίγκας»

Σκαριόλο: «Ο Ολυμπιακός άξιζε τρεις από τις τελευταίες Ευρωλίγκες, αλλά όχι τη φετινή»

Ντίνος: «Ο Παναθηναϊκός θα συνεχίσει να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της καινοτομίας, της δημιουργίας και της εξέλιξης»

Κορυφαία ομάδα της Euroleague στο μάρκετινγκ και φέτος ο Παναθηναϊκός