Συγκρατημένα αισιόδοξοι για την πορεία της υγείας του επιχειρηματία κ. Αλέξανδρου Σταματιάδη εμφανίζονται οι θεράποντες ιατροί στο νοσοκομείο «Γ. ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ».

Δεν χαρακτηρίζουν πλέον την κατάσταση του άνδρα, που χτυπήθηκε βαρύτατα από τους δύο ληστές που εισέβαλαν στο σπίτι του το πρωί της Μεγάλης Δυετέρας, ως «πολύ κρίσιμη» όπως στο χθεσινό ανακοινωθέν, αλλά ως «κρίσιμη», γεγονός που μόνο ως θετικό ερμηνεύεται για την εξέλιξη της υγείας του.

Ο 52χρονος συνεχίζει μεν να νοσηλεύεται διασωληνωμένος και σε καταστολή στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ), ωστόσο όπως αναφέρεται στο ιατρικό ανακοινωθέν «εξακολουθεί να παραμένει σταθερός χωρίς ενδείξεις αιμορραγίας ή άλλου είδους επιδείνωση».

Από το απόγευμα της Μεγάλης Δευτέρας που ολοκληρώθηκαν πολύωρα χειρουργεία στον θώρακα και την κοιλιακή χώρα και ο άνδρας εισήχθη στη ΜΕΘ, οι γιατροί ανέφεραν πόσο κρίσιμα είναι τα πρώτα 24ωρα για την κατάσταση της υγείας του και τόνιζαν τη σημασία που έχει σε αυτή τη χρονική φάση να μην καταγραφεί επιδείνωση. Όπως προκύπτει λοιπόν από το ανακοινωθέν που εκδόθηκε ενώ ο 52χρονος διανύει το δεύτερο 24ωρο της νοσηλείας στη ΜΕΘ, έχει κερδηθεί πολύτιμος χρόνος «σταθερής, μη επιδεινωμένης» κατάστασης, δεδομένο θετικό που έρχεται να προστεθεί στα πλεονεκτήματα της ηλικίας του και του δυνατού οργανισμού του.

Μάλιστα, οι γιατροί επισημαίνουν πως ο ασθενής «ανταποκρίνεται με μεγαλύτερη ευκολία στη θεραπευτική αγωγή».

Πηγή: protothema.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Καιρός: Βροχές, κρύο έως -2 βαθμούς και άνεμοι 7 μποφόρ – Ποιες περιοχές επηρεάζονται

Κηφισός: 68χρονη παρασύρθηκε από μοτοσικλετιστή της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. – Τραυματίστηκαν και οι δύο

Πολωνία: Τρεις νεκροί εντοπίστηκαν στο σπίτι του δράστη της επίθεσης στην Κρακοβία

Τραγωδία στον Σαρωνικό: Νεκρός 52χρονος ναυτικός μετά από πτώση στη θάλασσα

Ισραήλ: Ο Χέρτζογκ επέλεξε τον Γκάντι Άιζενκοτ, αντίπαλο του Νετανιάχου, για τον σχηματισμό κυβέρνησης

Κρακοβία: Στο όχημά του δράστη εντοπίστηκαν όπλα και πυρομαχικά

Λασίθι: Ανθρώπινη σορός εντοπίστηκε σε θαλάσσια περιοχή βόρεια της νήσου Χρυσή

Τουλάχιστον 5 νεκροί από πυροβολισμούς στην Κρακοβία - Συνελήφθη ο δράστης

«Η εσωτερική διαχείριση από την Τουρκία δεν μας αφορά»: Αντίδραση της Αθήνας στη δήλωση Φιντάν

Φοροδιαφυγή-μαμούθ με αχυρανθρώπους σε κέντρα - 18 συλλήψεις - Ομολόγησε γνωστός ηθοποιός-μοντέλο