«Και ο Ιησούς έπεσε έξω με την επιλογή του Ιούδα, ήταν πλήρης αποτυχία» είπε στον ΣΚΑΪ για την επιλογή του Αλέξη Τσίπρα ο Άλεκος Αλαβάνος προσθέτοντας ότι «αυτή την προδοσία της Αριστεράς και της κοινωνίας δεν την έχει κάνει ο χειρότερος αντίπαλος μας με τόσο μεγάλη επιτυχία».

Ο Αλέκος Αλαβάνος μίλησε για «αυλές και μεσάζοντες» στην κυβέρνηση. Πρόσθεσε μάλιστα ότι δεν του κάνουν εντύπωση αυτά που έρχονται στο φως της δημοσιότητας αναφορικά με τον κ. Πετσίτη και τις σχέσεις του με τον Νίκο Παππά και το Μαξίμου από την στιγμή που ο ΣΥΡΙΖΑ ακολούθησε τα βήματα των προηγούμενων κυβερνήσεων και μάλιστα στην χειρότερη μορφή. Ο Αλέκος Αλαβάνος είπε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι «διεφθαρμένο κόμμα ως προς την πολιτική του ακεραιότητα γιατί εξαπάτησε τον ελληνικό λαό».

Επίσης, τόνισε ότι η συμφωνία των Πρεσπών επιβλήθηκε από τις ΗΠΑ και πρόσθεσε ότι οι κ.κ. Τσίπρας και Κοτζιάς ακολούθησαν την πιο αμερικανόδουλη πολιτική.

Χαρακτήρισε μάλιστα τον κ. Τσίπρα πολιτικό πραξικοπηματία αναφορικά με το δημοψήφισμα του 2015 και διερωτήθηκε τι έκανε ο πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Ακόμη, είπε ότι καμία ελληνική κυβέρνηση δεν παρέδωσε το σύνολο της περιουσίας της χώρας για 99 χρόνια, ούτε καν ο Μεταξάς. Κατά τον κ. Αλαβάνο ο ΣΥΡΙΖΑ αυτοτοποθετήθηκε με τις πράξεις του πιο δεξιά από την ΝΔ.

Πηγή: skai.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Νέος θάνατος κρατουμένου στις φυλακές Αγίου Στεφάνου στην Πάτρα – Νεκρός 62χρονος

Απειλές για βόμβες σε αεροσκάφη: «Υπογραφή» ρωσικής εξτρεμιστικής οργάνωσης

«Περιττή γραφειοκρατία»: Οι ΗΠΑ μπλόκαραν γαλλική πρωτοβουλία για την ασφάλεια της ΑΙ

Πανεπιστημιούπολη Ζωγράφου: Βίντεο από την επίθεση στο Μαθηματικό με τους 3 τραυματίες

Πέντε νέα εγχώρια κρούσματα του ιού του Δυτικού Νείλου την τελευταία εβδομάδα - Συνολικά 53 θάνατοι

Δύο θάνατοι από γρίπη την τελευταία εβδομάδα -156 νέες εισαγωγές COVID-19

Μέγκαν Μαρκλ: Και ο αδελφός της στο μικροσκόπιο της έρευνας για σεξουαλική κακοποίηση παιδιών

Προσωρινά κρατούμενος ο 37χρονος φερόμενος εγκέφαλος της ΜΚΟ για τα παιδιά με καρκίνο - Τι είπε στον ανακριτή

Σοκ στη Γερμανία από τον αιφνίδιο θάνατο του Βαυαρού Αϊβάνγκερ

Τα εργαστήρια κατέληξαν στον μηχανισμό θανάτου του Γιώργου Μαζωνάκη