Χωρίς σκορ ολοκληρώθηκε ο πρώτος τελικός ανόδου ανάμεσα σε Αλαβές και Λεβάντε . Οι δυο ομάδες έμειναν στο 0-0 και στις 17 Ιουνίου θα τα ξαναπούν για να δούμε ποια ομάδα θα ανέβει στα μεγάλα σαλόνια, με τον Ολυμπιακό να έχει το βλέμμα του στο ματς ελέω και του ενδιαφέροντος για τον τεχνικό τον γηπεδούχων, Καγέχα.

Ισορροπημένο ήταν το πρώτο ημίχρονο, με τη Λεβάντε να χάνει μια μεγάλη ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ στο 31ο λεπτό. Ο Μουνιόθ με κοντινό σουτ δεν κατάφερε να ανοίξει το σκορ, με τον Σιβέρα να κάνει μια εντυπωσιακή απόκρουση.

Η Αλαβές στο δεύτερο μέρος ήταν καλύτερη και απειλούσε περισσότερο έχοντας μάλιστα δοκάρι στο 77’ ύστερα από κεφαλιά του Τενάλια. Οι φιλοξενούμενοι στα τελευταία λεπτά είχαν πάρει μέτρα και προσπαθούσαν να βρουν χώρους, με τον Γουέσλι στο 81ο λεπτό να κάνει ωραία ατομική προσπάθεια φτάνοντας μια ανάσα από το γκολ, αλλά ο Σιβέρα του είπε όχι ξανά!

Μέχρι το τελευταίο σφύριγμα δεν άλλαξε κάτι, το 0-0 παρέμεινε και σε λίγες ημέρες (17/06) οι δυο ομάδες θα τα ξαναπούν στον δεύτερο τελικό.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Πολύτιμη νίκη για τη Ράγιο Βαγεκάνο - Λύγισε τη Σεβίλλη του Βλαχοδήμου και παρέμεινε ζωντανή η Λεβάντε

Τραγική η κατάσταση στο «Βαγέκας»: Χάλασε ο φωτεινός πίνακας και η εναλλακτική λύση μόνο επίπεδου La Liga δεν ήταν!

Το μήνυμα Γιαμάλ μετά τον τραυματισμό: «Δεν είναι το τέλος, είναι απλώς μία παύση - Θα γυρίσω πιο δυνατός»

Τέλος η σεζόν για Γκιουλέρ και Μιλιτάο στη Ρεάλ - Ανησυχία για τη συμμετοχή του Βραζιλιάνου στο Μουντιάλ!

Ανακούφιση για Γιαμάλ: Η ανακοίνωση της Μπαρτσελόνα για τον τραυματισμό και το Μουντιάλ!

«Και με την πιο προσεκτική θεραπεία, πάλι δεν είναι σίγουρη η παρουσία του Γιαμάλ στο Μουντιάλ…»

Συμφωνία Αθλέτικ Μπιλμπάο με Τέρζιτς για τη διαδοχή του Βαλβέρδε

Μπαρτσελόνα: Αγωνία για Γιαμάλ, φόβοι για σοβαρό μυϊκό τραυματισμό

Συνέχισε απτόητη προς τον τίτλο της La Liga η Μπαρτσελόνα που ανησυχεί για τον Γιαμάλ

Ανησυχία σε Μπαρτσελόνα και Ισπανία για Γιαμάλ: Έβαλε πέναλτι, τραυματίστηκε στην εκτέλεση και πήγε στα αποδυτήρια!