Αντίθετος με την απόφαση της Super League να εκφράσει αντιρρήσεις για την αναστολή της δράσης στο πρωτάθλημα είναι ο Παναθηναϊκός και φρόντισε να το κάνει σαφές όχι μόνο με τα όσα δήλωσε ο Γιάννης Αλαφούζος στον Metropolis, αλλά ΚΑΙ με ανακοίνωση. «Δύσκολα μπορεί να δει προκοπή σε συνθήκες μαφιόζικων επιθέσεων», αναφέρουν οι «πράσινοι» και καταγγέλλουν αλλοίωση των συμφωνηθέντων με παράγραφο που προστέθηκε στην ανακοίνωση της λίγκας εκ των υστέρων.

Mάλιστα από το ρεπορτάζ προκύπτει πως άγνοια για την πρόσθεση της παραγράφου είχαν κι άλλες ΠΑΕ, πλην του Παναθηναϊκού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

«Η Π.Α.Ε. Παναθηναϊκός με έκπληξη διάβασε την ανακοίνωση της Super League για τα όσα τραγικά συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο, καθώς εκ των υστέρων μετά την αποχώρηση πολλών μελών από το Δ.Σ προσετέθη παράγραφος που αλλοιώνει τα συμφωνηθέντα.

Η Π.Α.Ε. Παναθηναϊκός δηλώνει υποχρεωμένη να πειθαρχήσει στις αποφάσεις FIFA, UEFA και διοικούσας επιτροπής της ΕΠΟ περί των πρωταθλημάτων, θεωρεί ότι δύσκολα μπορεί να δει προκοπή το ποδόσφαιρο σε συνθήκες μαφιόζικων επιθέσεων και ελπίζει η Πολιτεία να διαλευκάνει γρήγορα όσα ανατριχιαστικά συμβαίνουν εις βάρος ανθρώπων και των οικογενειών τους ώστε να αποκατασταθεί η τάξη και η ευνομία στο ποδόσφαιρο».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Φαβορί για υποβιβασμό η ΑΕΛ Novibet: Οι πιθανότητες σύμφωνα με το Football Meets Data

Ερασιτεχνική ΑΕΛ: «Ελπίζαμε ότι οι εποχές της Χούντας έχουν περάσει ανεπιστρεπτί»

Τσορμπατζόγλου: «Φαβορί το δίδυμο Μεϊτέ-Ζαφείρης για τη μεσαία γραμμή του ΠΑΟΚ»

Τσανάκας: «Αυτά πρέπει να κάνει ο Ολυμπιακός για να φύγει νικητής από την Τούμπα»

Δεσύλλας: «Προβάδισμα η τριάδα στην άμυνα - Η πιθανή 11άδα του Παναθηναϊκού με ΑΕΚ»

Σύνδεσμοι φίλων ΠΑΟΚ: «Τα χρήματα δόθηκαν στις οικογένειες των θυμάτων - Σκοπός τα αδέλφια μας να μην ξεχαστούν ποτέ»

Τσακίρης: «Ερωτηματικό ο ρυθμός, να δείξει η ΑΕΚ ότι πάει μόνο για τη νίκη - Οι σκέψεις Νίκολιτς για την 11άδα»

Πόμπο: «Κλειδί για τη νίκη ότι είχαμε @ρχιδι@»

Ματέους: «Αργήσαμε να αντιδράσουμε μετά το πρώτο γκολ που δεχτήκαμε»

Αντωνόπουλος: «Είχα πει ότι το κλάμα του Αλμύρα και άλλων παιδιών θα μας έδινε δύναμη»