Ο Φώτης Ιωαννίδης αποτελεί το μεγαλύτερο περιουσιακό στοιχείο του Παναθηναϊκού. Όπως είναι λογικό, τα τελευταία χρόνια έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον αρκετών ευρωπαϊκών ομάδων, με τους «πράσινους» να μην δείχνουν ιδιαίτερη διάθεση να τον παραχωρήσουν. Θέλουν άλλωστε να χτίσουν γύρω του την ομάδα και να διατηρήσουν στις τάξεις τους έναν εξαιρετικό ποδοσφαιριστή.

Σύμφωνα με τα τελευταία δημοσιεύματα, η Φιορεντίνα αποτελεί έναν σύλλογο που έχει δείξει έντονο ενδιαφέρον για τον Έλληνα στράικερ ανάμεσα σε άλλες. Κάτι που επιβεβαίωσε και ο ιδιοκτήτης του «τριφυλλιού», Γιάννης Αλαφούζος.

Όπως αναφέρει ο δημοσιογράφος, Λορέντσο Λεπόρε, ήρθε σε επικοινωνία μαζί του και το αφεντικό του Παναθηναϊκού ξεκαθάρισε πως ο Ιωαννίδης δεν πρόκειται να παραχωρηθεί με λιγότερα από 30 εκατ. ευρώ.

«Είναι αλήθεια, η Φιορεντίνα έχει δείξει ενδιαφέρον για τον Φώτη από τον Ιούνιο, αλλά δεν έχει ικανοποιήσει τις απαιτήσεις μας. Δεν θα πουλήσουμε τον Ιωαννίδη για λιγότερο από 30 εκατομμύρια ευρώ», υποστήριξε ο Γιάννης Αλαφούζος στο «Spaceviola».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τσορμπατζόγλου: «Όλοι στον ΠΑΟΚ θέλουν τη νίκη κόντρα στον ΠΑΟ- Ανεβαίνει αγωνιστικά στα τελευταία λεπτά η ομάδα»

Τσανάκας: «Πάει μόνο για νίκη στη Φιλαδέλφεια ο Ολυμπιακός-Προβάδισμα ο Ταρέμι για 11άδα»

Δεσύλλας: «Να κλείσει τη σεζόν με νίκη και να προχωρήσει στην... επόμενη ημέρα του ο Παναθηναϊκός»

Κετσετζόγλου: «Η ΑΕΚ έχει… 1.500 λόγους να νικήσει τον Ολυμπιακό-Θα μας μείνει αξέχαστη η φιέστα της Κυριακής»

ΠΑΟΚ: Έτοιμοι Κένι και Μεϊτέ με Παναθηναϊκό

ΑΕΚ: Ανοιχτή η παραμονή του Περέιρα

Ολυμπιακός: Αύριο κρίνεται για Έσε και Ποντένσε εν όψει ΑΕΚ-Ποιοι δύο κέρδισαν πόντους

Ατρόμητος: Ανανέωσε με τον προπονητή τερματοφυλάκων, Δημήτρη Μούσιαρη

Τσακίρης: «Το σόου πυροτεχνημάτων στη φιέστα της ΑΕΚ θα ξεπεράσει ακόμα και αυτό των εγκαινίων του γηπέδου»

Η ΑΕΚ ετοιμάζει διήμερο γιορτής που θα μείνει στην ιστορία - Η μεγαλύτερη σημαία υψώνεται στη Νέα Φιλαδέλφεια!