Έφιπποι πέρασαν τα σύνορα από αφύλακτα μονοπάτια δυο Αλβανοί, για να κόψουν παράνομα ξυλεία από τα ελληνικά δάση! Ωστόσο, δεν πρόλαβαν να χρησιμοποιήσουν τον πλήρη εξοπλισμό που είχαν φέρει μαζί τους, γιατί τους πρόλαβαν εγκαίρως οι αστυνομικοί του τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Μεσοποταμίας.

Οι δυο αλλοδαποί ηλικίας 28 και 57 χρόνων εντοπίστηκαν σε μια ορεινή δασική περιοχή της Καστοριάς, κοντά στην ελληνοαλβανική μεθόριο, πριν.. πιάσουν “δουλειά” με ένα αλυσοπρίονο και δυο τσεκούρια τα οποία κατασχέθηκαν από τους αστυνομικούς, όπως και ένα κατσαβίδι που είχε πάνω του ο ένας από αυτούς και τα τρία άλογα με τα σαμάρια τους στα οποία σκόπευαν να φορτώσουν την ξυλεία.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς ο οποίος του απήγγειλε κατηγορίες για παράβαση της δασικής νομοθεσίας και παράνομη είσοδο στη χώρα, ενώ τα άλογά τους φιλοξενούνται προσωρινά στο τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Μεσοποταμίας ώσπου να δημοπρατηθούν.

πηγή: protothema.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Πάτρα: Κορυφώνεται η αγωνία για την εξαφάνιση της 16χρονης Λόρας- Η συνάντηση με μυστηριώδη άνδρα

Κτηνωδία στο Αγρίνιο: Γάτες και σκύλοι ζούσαν κλειδαμπαρωμένα χωρίς τροφή και νερό σε σπίτι

Η Paramount μηνύει τη Warner Bros για λεπτομέρειες γύρω από τη συμφωνία με το Netflix

«Είναι το μέλλον»: Η Σουηδία φτιάχνει στρατό από drones αξίας 370 εκατ. ευρώ

58χρονος παρέσυρε αστυνομικό στο Κιλκίς επειδή του έκοβε κλήση

Οπαδικό επεισόδιο βλέπουν οι Αρχές πίσω από τους πυροβολισμούς στον Άγιο Δημήτριο - Οργανωμένος της ΑΕΚ στο στόχαστρο!

Κακοποίηση παιδιών στο Ηράκλειο: Προσωρινά κρατούμενος ο 54χρονος πατέρας, αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες

Δεν προσέρχονται οι αγρότες στον αυριανό διάλογο με τον Μητσοτάκη - Τι έχει συμβεί

Χατζηδάκης: Aδιανόητο να μην προσέλθουν στο διάλογο ορισμένοι αγροτοσυνδικαλιστές

Θεσσαλονίκη: Αναβλήθηκε η δίκη σε δεύτερο βαθμό για τη δολοφονία της 41χρονης εγκύου