Το ποδόσφαιρο γράφει σπουδαίες και συνάμα μοναδικές ιστορίες! Όπως αυτή του Χουλιάν Άλβαρες, ο οποίος μπορεί κάλλιστα να πει πως τερμάτισε το ποδόσφαιρο στα 23 του και ακόμη και να... αποσυρθεί αύριο, ελάχιστοι θα φτάσουν τα επιτεύγματά του.

Πέραν του Κόπα Λιμπερταδόρες, του Κόπα Σουνταμερικάνα και του Κόπα Αμέρικα που είχε κατακτήσει τα προηγούμενα χρόνια, ο Αργεντινός στράικερ κατάφερε να πετύχει κάτι που δεν έχει ξανασυμβεί στα χρονικά του ποδοσφαίρου.

Ο Χουλιάν Άλβαρες λοιπόν έγινε ο μοναδικός ποδοσφαιριστής που κατακτά την ίδια σεζόν τόσο το Παγκόσμιο Κύπελλο, όσο και το τρεμπλ με την ομάδα που αγωνίζεται! Και το επίτευγμα αυτό μοιάζει... ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ!

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Έμεινε... παγωτό ο Μπράουν όταν ενημερώθηκε ότι ο προπονητής του παραιτήθηκε

Έβρεξε ξανά... γκολ: Όλα τα τέρματα στην τρίτη ημέρα της πρεμιέρας του Champions League!

Το πανόραμα της τρίτης ημέρας της πρεμιέρας του Champions League: Τα αποτελέσματα και η βαθμολογία

Από την κόλαση στον παράδεισο η Λανς: Επική ανατροπή επί της Σλάβια με δύο γκολ μετά το 90'

Ξεμπούκωσε στο δεύτερο ημίχρονο και διέλυσε με πεντάρα την Μπόντο/Γκλιμτ η Μπάγερν

Με σούπερ Δουβίκα και τεσσάρα η Κόμο έγραψε ιστορία με την πρώτη της νίκη στο Champions League!

Επέστρεψε με άγριες διαθέσεις η Γιουνάιτεντ και φιλοδώρησε με 4άρα τη Σαμπά Μπακού!

Σοκ στη Φενέρμπαχτσε: Παραιτήθηκε ο Καρτάλ μετά την ισοπαλία με τη Ρόμα!

Σκόραρε κόντρα στη Λειψία και άνοιξε λογαριασμό στο Champions League ο Δουβίκας!

Ο Μπατούρινα συνδυάστηκε με τον Δουβίκα και πέτυχε το ιστορικό πρώτο γκολ της Κόμο στο Champions League!